Diskuse k programu Adobe Reader (Acrobat Reader)
Hynek (neregistrovaný)
Re: tisk
zkus toto, mě to pomohlo i u ver. 9.2: http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=915&t=1072666
Rendi (neregistrovaný)
Dobrý den myslím že tento program moc mu nerozumím a mám sním problém co sem tenhle program stahoval a instaloval vdycky mi začal houkat anti vir že je tak škodliví kod kterýho se prej nemám obávat tak ksakru proč to sem dávate z virama musel sem kvuli tomuhle pře instalovat celej windows protože mi nešel ani zapnout PC říkám to na rovinu strčte si to někam
Rendi (neregistrovaný)
Dobrý den myslím že tento program moc mu nerozumím a mám sním problém co sem tenhle program stahoval a instaloval vdycky mi začal houkat anti vir že je tak škodliví kod kterýho se prej nemám obávat tak ksakru proč to sem dávate z virama musel sem kvuli tomuhle pře instalovat celej windows protože mi nešel ani zapnout PC říkám to na rovinu strčte si to někam
prigl (neregistrovaný)
prigl napsal:měl jsem stejný problém až jsem zjistil že je to v nastavení tiskárny.Hledej Tisknout jako obraz a zatrhniVesi napsal:Při tisku některých dokumentů v Adobe Readeru 8CZ se místo písmen s diakritikou vytisknou nečitelné znaky nebo je text rozházený. Přitom na monitoru se mi vše zobrazuje správně. Stejný problém je i s Readerem 7CZ, pouze ve verzi 6CZ je vše OK. Poradí někdo, kde je chyba?
prigl (neregistrovaný)
Vesi napsal:Při tisku některých dokumentů v Adobe Readeru 8CZ se místo písmen s diakritikou vytisknou nečitelné znaky nebo je text rozházený. Přitom na monitoru se mi vše zobrazuje správně. Stejný problém je i s Readerem 7CZ, pouze ve verzi 6CZ je vše OK. Poradí někdo, kde je chyba?
uživatel si přál zůstat v anonymitě
Vesi napsal: V nastavení tiskárny je nutno aktivovat zatržítko "Tiskonout jako obrázek"Při tisku některých dokumentů v Adobe Readeru 8CZ se místo písmen s diakritikou vytisknou nečitelné znaky nebo je text rozházený. Přitom na monitoru se mi vše zobrazuje správně. Stejný problém je i s Readerem 7CZ, pouze ve verzi 6CZ je vše OK. Poradí někdo, kde je chyba?
Vesi (neregistrovaný)
tisk
Při tisku některých dokumentů v Adobe Readeru 8CZ se místo písmen s diakritikou vytisknou nečitelné znaky nebo je text rozházený. Přitom na monitoru se mi vše zobrazuje správně. Stejný problém je i s Readerem 7CZ, pouze ve verzi 6CZ je vše OK. Poradí někdo, kde je chyba?