Diskuse k programu Adobe Reader (Acrobat Reader)

19. 10. 2009 21:40

Hynek (neregistrovaný)

Re: tisk

zkus toto, mě to pomohlo i u ver. 9.2: http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=915&t=1072666

Odpovědět

4. 9. 2008 19:30 Nepřečtený

Rendi (neregistrovaný)

Dobrý den myslím že tento program moc mu nerozumím a mám sním problém co sem tenhle program stahoval a instaloval vdycky mi začal houkat anti vir že je tak škodliví kod kterýho se prej nemám obávat tak ksakru proč to sem dávate z virama musel sem kvuli tomuhle pře instalovat celej windows protože mi nešel ani zapnout PC říkám to na rovinu strčte si to někam

Odpovědět

4. 9. 2008 19:29 Nepřečtený

Rendi (neregistrovaný)

Dobrý den myslím že tento program moc mu nerozumím a mám sním problém co sem tenhle program stahoval a instaloval vdycky mi začal houkat anti vir že je tak škodliví kod kterýho se prej nemám obávat tak ksakru proč to sem dávate z virama musel sem kvuli tomuhle pře instalovat celej windows protože mi nešel ani zapnout PC říkám to na rovinu strčte si to někam

Odpovědět

23. 7. 2008 18:23 Nepřečtený

prigl (neregistrovaný)

prigl napsal:měl jsem stejný problém až jsem zjistil že je to v nastavení tiskárny.Hledej Tisknout jako obraz a zatrhni
Vesi napsal:
Při tisku některých dokumentů v Adobe Readeru 8CZ se místo písmen s diakritikou vytisknou nečitelné znaky nebo je text rozházený. Přitom na monitoru se mi vše zobrazuje správně. Stejný problém je i s Readerem 7CZ, pouze ve verzi 6CZ je vše OK. Poradí někdo, kde je chyba?

Odpovědět

23. 7. 2008 18:15 Nepřečtený

prigl (neregistrovaný)

Vesi napsal:
Při tisku některých dokumentů v Adobe Readeru 8CZ se místo písmen s diakritikou vytisknou nečitelné znaky nebo je text rozházený. Přitom na monitoru se mi vše zobrazuje správně. Stejný problém je i s Readerem 7CZ, pouze ve verzi 6CZ je vše OK. Poradí někdo, kde je chyba?

Odpovědět

25. 10. 2007 14:30 Nepřečtený

uživatel si přál zůstat v anonymitě

Vesi napsal: V nastavení tiskárny je nutno aktivovat zatržítko "Tiskonout jako obrázek"

Odpovědět

14. 8. 2007 12:49 Nepřečtený

Vesi (neregistrovaný)

tisk

Odpovědět

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware. Naše uživatele chrání Clam AntiVirus. Clam AntiVirus