Odpověď na názor

Reagujete na názor:

30. 4. 2010 0:57

Jirka234 (neregistrovaný)

Zmizení ikonek na ploše po updatu Acrobat Readera

Po odinstalacii staré verze Acrobat Readera (8), jsem na svůj počítač instaloval novou verzi ze stránek adobe.com/cz. Přes tlačítko "Get Acrobat Reader" jsem byl přesměrován na anglickou stránku, kde jsem zvolil jiný operační systém (WIN XP SP3) a jazyk (čeština). Byly mi nabídnuty dvě verze aplikace (starší 8. a novější 9.3.2). jsem vybral novější 9.3.2 její instalace proběhla v pořádku. Po prvním spuštění apliakce jsem přijal licenční ujednání a poté v kolonce "Nápověda" kliknul na "Zkontrolovat aktualizace". Byl mi nabídnut update, který jsem přijal a nainstaloval. Po dokončení updatovacího procesu problikla krátce plocha a neuniklo mé pozornosti, že několik souborů a zástupců z plochy ZMIZELO. Namátkou se tak stalo u jednoho souboru končícího na PDF dvou na DOC, a jednoho EXE a asi 5 zástupců (ikonek) a to používaných i nepoužívaných. Oproti tomu nezmizela žádná složka - a to jich na ploše mám zhruba 10. Všechny soubory a zástupci byly pravděpodobně vymazány či přepsány a ne pouze přesunuty, jak jsem původně doufal. ANI JEDEN se mi totiž nepovedlo najít pomocí integrovaného vyhledávače ve Windows - a to i v případě, kdy jsem dal vyhledávat ve skrytých složkách a souborech a znal jsem přesně jeho název.

Zvláštní je, že se mi TOTÉŽ stalo minulý týden na jiném počítači se stejným systémem (WIN XP SP3), kde jsem též odinstaloval starou verzi, nahrál novou a tu následně updatoval - nicméně tam jsem takto aktualizoval více programů naráz a nepřisuzoval jsem tak zmíněný problém přímo Acrobat Readrovi.

U druhého počítače jsem však aktualizoval POUZE Acrobat Reader a došlo ke stejnému problému :-(

Přihlašovací údaje
Přidání názoru
Přispět:
Povolené značky XHTML: abbr, acronym, address, a, blockquote, big, br, cite, code, dd, del, dfn, div, dl, dt, em, hr, ins, img, kbd, li, ol, p, pre, q, samp, small, span, strong, sub, sup, tt, u, ul, var.
Ochrana proti spamovacím robotům. Odpovězte prosím na následující otázku: Jaký je letos rok?

Aktuální recenze a tipy        

Další...
Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware. Naše uživatele chrání Clam AntiVirus. Clam AntiVirus