Hlavní navigace

 Adobe Acrobat Reader DC 2015.023.20053

Názor na software Adobe Acrobat Reader DC

  • 1. 4. 2014 15:37

    Jeanie (neregistrovaný)

    Přečetla jsem si zde příspěvky uživatelů a také diskuzní příspěvky na jiných serverech. Rovněž i já mám odtud z této stránky Slunečnice problém s instalací programu. Nedařilo se mi zde stáhnout soubor k instalaci programu v češtině. Hlásilo mi to tyto věty: 

     Installer integrity check has failed. Common causes include incomplete dowwnload and damaged media. Contact the installer´s author to obtain a new copy.

    More information at: http://nsis.sf.net/NSIS_Error

    Jelikož neumím anglicky a dělá mi problém překlad, začala jsem hledat rady a možnosti v češtině přes vyhledávač server Google, kde mi nalezlo hafo stránek s možným řešením. Na jedné webové stránce http://pc.poradna.net/q/view/1168243-proc-mi-nejde-adobe-reader-xl-v-cestine byla podána velmi přínosná informace, jak v pohodě nainstalovat i češtinu do Adobe Reader XI.

    Je to odstavec s tímto linkem:

    Možno pomôže stiahnúť verziu MUI, ktorá obsahuje všetky jazyky a pri inštalácii vybrať ten správny:
    www.adobe.com, je to hneď prvý odkaz hore ...

    Takže mi tento link http://www.adobe.com/support/downloads/detail.jsp?ftpID=5507  pomohl nainstalovat Adobe Reader XI v pohodě. Při instalaci zadáme volbu jazyka - češtinu. Přestože máme zadanou češtinu v úvodu instalačního balíčku, zobrazí se program nejprve v angličtině, takže proto se musí v Možnostech (Preference) zadat jazyk/Languages čeština. Potom zavřít, znova program otevřít a čeština se ukáže v plné kráse.  

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware.