Diskuse k programu Advanced SystemCare 5.2.0
Anúbis (neregistrovaný)
Re: ntuser.dat v osobní složce po defragmentaci registru
Dle mého názoru :Defragmentaci registrů by měl použít jen znalý a dobře orientovaný uživatel,výjimečně a zřejmě ne FREE produktem.Kterýkoli defragmentátor totiž "po svém vytváří nový registr" přepsáním údajně zjištěných vad či strukturálních chyb po jejich odstranění či náhradě,záleží na způsobu aplikace daného programu.Tento soubor zapsaných chyb se pak "vyvrbí" v os. složce,neboť systém zařadí do skrytých jen nezávadné,takže případné skrytí ntuser.dat (přes vlastnosti složky) může být zdrojem budoucích problémů-je stále využíván systémem,soubor bobtná a sbírá další záznamy z podobných programů. Otevření ntuser.dat je možné placeným programem Regedit.Pro vč. dalších kroků,není vhodný pro laiky.
abcde (neregistrovaný)
http://www.zive.sk/ntuserdat/poradna/cq-438421-sc-20/default.aspx?consultanswers=1
uživatel si přál zůstat v anonymitě
mal som nedavno podobny problem, ale tiez som nezistil nic ohladne ntuser.dat, dal som preto pc do servisu, preinstalovali cely vindows, odvtedy sa uz neobjavil, zrejme bolo nieco skryte v nejakej free aplikacii, takze ziadne free programy uz nepouzivam, a pc ide bez problemov, cistim defragmentujem v samotnom win.
detto (neregistrovaný)
Mam presne rovnaky problem...
důchodce 66 let. (neregistrovaný)
ntuser.dat v osobní složce po defragmentaci registru
Používal jsem free verzi 4.2 v instalovaném nastavení,tj.nic jsem neměnil. V nové free verzi 5.0 přibyla defragmenatce registru,avšak po vyzkoušení se v os.složce objevil dokument ntuser.dat,který nešel otevřít a už vůbec ne odstranit.Choval se jako chráněný soubor.Po několika obnovení systému se jako dokument nesmazal,tj. zůstal dle hlášky zachován;nakonec jsem provedl reinstalaci,abych se jej zbavil a zrušil pak zatržítko defragmentace registru,Tzn., že ASC 5 s jeho defragmentací registru si s mým HP Compaq 615 asi nerozumí-předpokládal bych,že se dok.budou ukládat ve windousu,syst.32,config-systemprofile.Toto mi provedl kdys antivirus AVG po odstranění zjišť.závad,ale ntuser.log1,2 se po obnovení systému se v os.složce neobjevily(i když také nešly otevřít či běžně odstranit).Rád bych se o tomto problému s ntuser. v os. složce dověděl více,na Netu několik dotazů i odpovědí,ale příčiny jsem se nedopátral.Děkuji předem.