Diskuse k programu Avira AntiVir (AntiVir Personal) 12.0.0.869

3. 4. 18:46 Nepřečtený

george george

Re: Co je lepší?

Avira, naprosta spokojenost i v anglictine, pouzival jsem avast dlouho, ale pak me hodne na...al.Skusil jsem avira., sem tam nabidne nejakou reklamu, ale minimalne aspon teda u me.Aktualizace probiha jednou za 2-3dny.Chce to mit taky dobry firewall a pohoda.

Odpovědět

25. 2. 11:19 Nepřečtený

uživatel si přál zůstat v anonymitě

Pátý posluchač českého ro (neregistrovaný)

Co je lepší?

V Březnu 14. nebo 15. vysílali pořad o antivirech který je nejlepší. Udělali nějaký test. Vzpomínám si že zdarma má nejlepší výsledky Avira, na druhý si nevzpomenu. Eset? Avast dopadl tak tak, takový horší střed a od Mikrosoftu že je hned po Avastu. Takže takové polovičaté antiviráky jsou na prd. Jdu si pro Aviru a zrovna sem napíšu tento příspěvek. Avast půjde pryč i s MSEssentials.

Tak to je! Avast a Eset tě kontrolují, vnucují co není třeba a chlubí se tím, co je okaté a nepotřebné.Na avast pozor.Je příliš pozadu než aby to přiznal.Oba se mě vnucovali tak agresivně, že jsem je musel vyprášit ze systému.Jen nevědomí hlupáci pějí ody.Vyskoušet placené je zbytečné a jsou agresivně nenasytné.Celkově jsou všechny stejné.Jde jim jen o peníze.Free aspon nechce peníze ale potrápí stejně.

Odpovědět

19. 3. 2011 22:07 Nepřečtený

oNdRa (neregistrovaný)

Ono ale hodně záleží na tom, kdo ten test provádí a na jakém operačním systému. Taky každý test je zaměřený na různé druhy škodlivých kódů. V jednom testují antiviry na již známé hrozby, v jiném na ty, které ještě nejsou zaneseny ve virových definicích...a tam ty antiviry dopadnou vždy různě. Proto nejde jen tak některé zavrhnout... podíval bych se spíš na několik testů a podle toho se rozhodl.... směrodatné jsou testy od Virus Bulletin a AV-Comparatives...

Odpovědět

18. 3. 2011 12:55

Pátý posluchač českého ro (neregistrovaný)

Co je lepší?

V Březnu 14. nebo 15. vysílali pořad o antivirech který je nejlepší. Udělali nějaký test. Vzpomínám si že zdarma má nejlepší výsledky Avira, na druhý si nevzpomenu. Eset? Avast dopadl tak tak, takový horší střed a od Mikrosoftu že je hned po Avastu. Takže takové polovičaté antiviráky jsou na prd. Jdu si pro Aviru a zrovna sem napíšu tento příspěvek. Avast půjde pryč i s MSEssentials.

Odpovědět

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware. Naše uživatele chrání Clam AntiVirus. Clam AntiVirus