Diskuse k programu Avira AntiVir (AntiVir Personal) 12.0.0.869

2. 2. 20:34 Nepřečtený

Honza .....

Re: Avira

re:Naty-jasně,chybama se člověk učí...ale občas je třeba s tím hledáním chyb začít u sebe,že[Nevinný].Je zajímavý,že spousta lidem jede Avira bez problémů,specalizovanými nezávislými společnostmi je uváděná na předních místech,ale Tobě pustí všechnu havěť(???).Čím to asi je a na jaký stránky klikáš,jaký maily otvíráš?Umíš vůbec nastavit nějaký program?....Jasně,všichni jsou blbí,jen Ty máš pravdu-jak jinak:prostě je to šunt a basta [Smích]...Prodej comp a běž štrikovat ,třeba Ti to půjde líp....-:))

Odpovědět

18. 1. 8:08

Naty (neregistrovaný)

Avira

Pro mně byla Avira nevhodnou volbou, hlásila aktualizování, tvářila se že funguje, ale po 4 dnech jsem měla notebook plný virů jak na infekčním odd., díky bohu se mi jí podařilo přes "přidat odebrat hw" zcela odinstalovat (absence volby uninstall mě docela zarazil), pobavila jsem se po načtení webu otázkou, z jakého důvodu jsem se rozhodla aviru odstranit ze svého pc. Chybama se člověk učí. [Mrknutí]

Odpovědět

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware. Naše uživatele chrání Clam AntiVirus. Clam AntiVirus