Diskuse k programu Ashampoo Burning Studio 6 FREE 6.80.4312

6. 1. 2011 7:39 Nový

Petr Pan

Re: čeština

Tak to nevím.Mě to šlo bez problému,jak jsem popsal níž. Zkus odinstalovat a znova stáhnout.[Pohodový]

Odpovědět

4. 1. 2011 20:57 Nový

lonchura (neregistrovaný)

Tak jsem uplně mimo.
Mě se settings zobrazí, pak jazyk, ale tím to taky skončí.

Odpovědět

15. 12. 2010 22:05 Nový

uživatel si přál zůstat v anonymitě

tak to jsi fakt lama

Odpovědět

3. 12. 2010 4:13 Nový

Taky babička (neregistrovaný)

Dík, i já jsem teď o něco chytřejší.

Odpovědět

19. 11. 2010 19:22 Nový

Petr Pan

Máš to o kousek níž... Ale jinak: spustit program,kliknout na "Settings",pak na "Language",vybrat "Czech". Zavřít program.Při dalším spuštení ti pojede v češtině. Tedy alespoň u mě to tak fungovalo.(Win XP Prof.)  [Úsměv] 

Odpovědět

7. 11. 2010 0:17 Nový

hur1kan (neregistrovaný)

Tak jsem asi pako....zadnou cestinu jsem tam nenasel abych mohl na ni kliknout[Plačící]

Odpovědět

3. 8. 2010 9:25 Nový

Braník (neregistrovaný)

2010 češtinu má, teda koupil sem si plnou verzi a funguje to suprově. Používal sem dřív free verzi, ale ta nic neumí. Kdo chce muze zkusit slevu, kterou jsem našel. Kupon je ASH3 a platí na sw.cz. Zdarec

Odpovědět

30. 7. 2010 10:26 Nový

skret (neregistrovaný)

taky uz mam nakej patek aresil sem to tak ze sem vyhodil 6 a stahnul  Ashampoo Burning Studio 2010 instalace nastaveni,languau klikni na cesky arestartuj na zacatku to vypada ze neni cestina dostupna ale JE TAM[Pohodový]

Odpovědět

4. 5. 2010 22:33 Nový

takydeda (neregistrovaný)

V programu ashampoo nahoře na liště v  "Settings"otevřít language,zašktnout "Česky",vypnout Ashampoo...,při příštím spuštění je česky

Odpovědět

4. 5. 2010 18:37 Nový

rosi (neregistrovaný)

čeština

Dobří lidé poraďte prosím staršímu chlapovi jak dostat češtinu do tohoto programu ,díky

Odpovědět

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware. Naše uživatele chrání Clam AntiVirus. Clam AntiVirus