Diskuse k programu avast! Free Antivirus 7.0.1426

8. 4. 9:33 Nepřečtený

aleš (neregistrovaný)

Re: re:

Tak tak !!!!! tak funguje právě AVAST.(když nic nejede,žádný virus nemá šanci nic pokazit :-)

Odpovědět

6. 4. 15:49 Nepřečtený

dArtagnan (neregistrovaný)

Nemáte pravdu. V kanceláři nám zhavarovali 3 počítače, které jsou naprosto vpořádku. po nedávné instalaci. Problém je pravděpodobně v tom, že jádro avastu zablokuju nějakou síťovou komunikaci windows a windows zhavarují. je potřeba použít pevný restart. Těchto případů na webu naleznete spoustu. Ale nikdo nemá řešení a přesný popis problému. Rozhodně to ale je způsobeno instalací avast 7 a ne "bordelem" v kompu. Hezký den

Odpovědět

27. 2. 15:51 Nepřečtený

Honza .....

Re: re: re:..

Ahoj,nemá cenu se dohadovat,kdo z nás má pravdu,to bych musel sedět u Tvýho compu a opačně.Jen Ti napíši tohle:Mám tři počítače-1.Win.7 Start..,2.Win.7 H.P(32. a 3.Wind.XP prof.Dvakrát noťas a ten poslední je stolní. Na všech jsem přešel z NODu na Avast free.U všech tří compů proběhla aktualizace  na Avast 7 bez problémů a šlapou úplně v pohodě a VÍM,že:systém a registry mám stopro v pořádku,mám všechny aktualizace, nemám  v compech žádný Advanced SystemCare/možný konflikt/,mám vypnutý Defender/možný konflikt/ a compy pravidelně vyčištěné od všech zbytečností /dočastné soubory,cookie apd/.VÍM, které procesy mám spuštěné a které zakázané a VÍM, že všechny ovladače jsou o.k.Dám za svý počítače "ruku do ohně." Proto jsem níž napsal to,co jsem napsal.Pokud je počítač v naprostém pořádku,musí aktualizace Avastu proběhnout bez problémů.Mám to potvrzené na třech počítačích-hezký den  -:))

Odpovědět

26. 2. 19:14 Nepřečtený

uživatel si přál zůstat v anonymitě

Honzo nemáš pravdu,stará verze bez problému ale nová verze -avast! Free Antivirus 7 mi shodil Windows.
Pomohla jen odinstalace v nouzovém réžimu ,Systém pak najel normálně!!!!!!!!!!!
Joe

Odpovědět

7. 2. 20:42

Honza .....

re:

..Je až komické,že někdo tady tvrdí,že mu díky antivirovému programu klekl comp...[Smích].zřejmě měl v compu už před instalací Avastu pořádný bordel a touto další instalací comp dorazil..[Pohodový]. Vemte rozum do hrsti-pokud máte comp a systém v pořádku,antivír vám ho nemůže shodit-chyba je jen v obsluze........nebo jde jen o kecy konkurence-hezký den :-))

Odpovědět

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware. Naše uživatele chrání Clam AntiVirus. Clam AntiVirus