Diskuse k programu AVI ReComp 1.5.3
RE: AVI ReComp 1.4.5
Dobrý den,
pokud se vám program nestáhne kompletně celý, ale pouze jeho část, pak se nejedná o chybu operačního systému. Zkuste program stáhnout na jiném počítači a následně u vás nainstalovat. Mě se aplikace stáhla bez problémů a nainstaloval jsem ji. Mám sice Windows Vista, ovšem aplikace, které na Vistách běží, by měly fungovat i na Windows 7.
Kellis60 (neregistrovaný)
Zdravím.Chci se jen zeptat,zda se vám podařil tento program nainstalovat na Win.7,nebo si to jen myslíte? Nejenom mně se nepodařilo načíst tento proram,neboť se nenačte na celých 10,ale pouze na 9,5MB,takže se potom nestáhne celý.Dík za odpověď.
Kellis60 (neregistrovaný)
Přikláním se rovněž k názoru,že AVI ReComp nejde nainstalovat na W7/alespoň mně ne/Při kliknutí na ikonu stahuj,se mi 10MB program načte pouze na 9,5 MB a při stahování samotného programu mi zelená linka nedojde až do konce.Poradí někdo,čím to je a zda to vůbec lze nainstalovat.Díky za odpověď
Dobrý den,
program AVI ReComp by měl jít bez potíží nainstalovat i pod Windows 7.
Kellis 60 (neregistrovaný)
Dobrý den.Chci se jenom zeptat,zda tento program lze nainstalovat i na Win.7.Program se začne stahovat,./zelená linka nedojede až do konce/Děkuji