Diskuse k programu BlueVoda Website Builder 11.4G
Radek (neregistrovaný)
Re: obsahuje nějakou havěť Celé vlákno
Já používám AVG a při stažení mi AVG žádnou havěť nenašlo, ale problém tady je jiný.
Verze 11.4g, která ve skutečnosti stáhne nejnovější verzi 12.2 má stejně jako všechny předchozí verze tu vlastnost, že se dají sice stránky vytvořit s koncovkou .BVP, ale už není možné stránky publikovat na WEB, který nemá webhosting od BlueVody. Je možné pouze prohlédnout každou stránku zvlášť v prohlížeči jako je např. Mozilla FireFox nebo Internet Explorer a v prohlížeči si preview uložit jako stránku HTML. U dřívějších verzí se jenom trochu rozhasilo menu, ale šlo to relativně snadno opravit a taky bylo potřeba v případě vytváření fotogalerií se trochu pohrabat s Javou. Stačily jenom malé kosmetické úpravy. Ale díky tomu, že tyto úpravy jen trochu šikovný WEB designer zvládnul, a navíc nějací experti ještě psali v diskuzích jak BlueVodu převezli aby nemuseli za nic platit, tak BlueVoda vydala verzi 12, ve které se menu musí prakticky naprogramovat téměř celé. V HTML kódu nenajdete výraz HREF.
Já osobně bych byl ochoten si BlueVodu zakoupit za rozumnou cenu do 1.500Kč v případě, že by upgrade byly za polovinu, ale nejsem v žádném případě ochoten platit za WEB hosting $7.95/měsíc.