Diskuse k programu BSPlayer

7. 11. 2008 10:36 Nepřečtený

uživatel si přál zůstat v anonymitě

Re: BS player vypadává

liartoy napsal:
Mám úplně stejný problém, háže mi to občas chybové hlášení a pak se program ukončí, používám verzi 1.37, která je ještě freeware, máte nějaký nápad, jak to vyřešit?

P.S. Od instalace poslední verze mě docela odrazuje ta skrytá reklama, v horším případě sledování počítače, jde to nějak odstranit?
Někdo psal, že to jde odinstalovat, což se mi moc nezdá, ale rád bych se mýlil...

Díky za info. 

user243 napsal:
tereza benešová napsal:
Ahoj, potřebuju poradit. Pouštím si videa v BS Playeru, všechno klape perfektně, ale po pár minutách mi to napíše hlášku, že BS player musel přehrávání ukončit a program se mi vypne. Někdy to funguje 10 minut, někdy pár sekund.

Co s tím?

Mc díky za rady

Vyzkoušej starší verzi, ktera je ještě freeware - BSPlayer 1.37 build 826 a K-Lite Mega Codek Pack
presne túto verziu používam, i ten balíček codecov, aj tak vyhodí tú hlášku 

Odpovědět

6. 9. 2008 20:56 Nepřečtený

liartoy (neregistrovaný)

user243 napsal:
tereza benešová napsal:
Ahoj, potřebuju poradit. Pouštím si videa v BS Playeru, všechno klape perfektně, ale po pár minutách mi to napíše hlášku, že BS player musel přehrávání ukončit a program se mi vypne. Někdy to funguje 10 minut, někdy pár sekund.

Co s tím?

Mc díky za rady

Vyzkoušej starší verzi, ktera je ještě freeware - BSPlayer 1.37 build 826 a K-Lite Mega Codek Pack
presne túto verziu používam, i ten balíček codecov, aj tak vyhodí tú hlášku 

Odpovědět

27. 8. 2008 22:17 Nepřečtený

user243 (neregistrovaný)

tereza benešová napsal:

Co s tím?

Mc díky za rady

Odpovědět

20. 8. 2008 20:48 Nepřečtený

tereza benešová

BS player vypadává

Co s tím?

Mc díky za rady

Odpovědět

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware. Naše uživatele chrání Clam AntiVirus. Clam AntiVirus