Odpověď na názor

Reagujete na názor:

22. 2. 2006 2:58

Jan Svatopluk Mareš (neregistrovaný) <jsm (zavináč) email (tečka) cz>

WWW: http://jsm.itip.cz

díky tomuto programu - zvýšení výdělku u klammu

Jednu funkcí tohoto programu používám pro zvýšení výdělku na internetu. Kdo totiž vydělává na německém portálu klamm.de, musí čekat každých 20 minut na další odkliknutí. Občas jsem na to ale zapomněl a tak namístu 20 minut byla prodleva třeba i více než hodinová. Prostě jsem zachrápal a tím pádem jsem přišel o výdělek. Díky tomuto programu se mi to už nestává a tak i bez referalů docílím výplatního minima (5 euro) každých 40 dní. Bez tohoto programu jsem toho docílil zpravidla za 60 dnů. To znamená, že jsem díky tomuto programu docílil 50% navýšení. Děkuji autorovi - je to jeho zásluha :-)

Přihlašovací údaje
Přidání názoru
Přispět:
Povolené značky XHTML: abbr, acronym, address, a, blockquote, big, br, cite, code, dd, del, dfn, div, dl, dt, em, hr, ins, img, kbd, li, ol, p, pre, q, samp, small, span, strong, sub, sup, tt, u, ul, var.
Ochrana proti spamovacím robotům. Odpovězte prosím na následující otázku: Jaký je letos rok?

Aktuální recenze a tipy        

Další...
Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware. Naše uživatele chrání Clam AntiVirus. Clam AntiVirus