Odpověď na názor

Reagujete na názor:

27. 12. 2011 18:55

Manipor (neregistrovaný)

Re: Pre výrobcu softu

Dobrý den všem,

přečetl jsem si celou diskusi a popravdě jsem lehce v šoku!

Conmet jsem používal u vytáčeného spojení asi 3-4 roky. Mimo jiné jsem si měřil délku připojení a srovnával to s fakturovanou částkou Telcomu. Vždy  to sedělo (ano musel jsem se naučit, což chvilku trvalo, ale po té to bylo OK)

Taktéž jsem nikdy nezaznamenal chybové hlášení, nebo problém s antivirem (používal jsem tu hrůzu AVG, ale konflikt s CM nikdy nebyl.

Musím souhlasit s panem Papouskem - kdo neumí čumí (takto to napsáno nebylo ale je to můj závěr.)a kdo nekomunikuje a jen remcá je ... mírně řečeno ...LAMA.  

CM jsem si stáhl a testuji, zatím je vše OK[Nevinný]  takže než budete používat silná slova a osočovat autora z neetického chování tak prosím zvažte, je li chyba na jeho straně . ...[Překvapený]

Přihlašovací údaje
Přidání názoru
Přispět:
Povolené značky XHTML: abbr, acronym, address, a, blockquote, big, br, cite, code, dd, del, dfn, div, dl, dt, em, hr, ins, img, kbd, li, ol, p, pre, q, samp, small, span, strong, sub, sup, tt, u, ul, var.
Ochrana proti spamovacím robotům. Odpovězte prosím na následující otázku: Jaký je letos rok?

Aktuální recenze a tipy        

Další...
Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware. Naše uživatele chrání Clam AntiVirus. Clam AntiVirus