Diskuse k programu ESET Smart Security 5.0.95

4. 9. 2010 9:35 Nepřečtený

azazelo (neregistrovaný)

Antispamová ochrana ESET SS chybuje

Kopíroval jsem svoji internetovou poštu do MS Outlook 2007. Běžně používám poštu na Seznam.cz a Volny.cz a občas ji zazálohuji do .pst Outlooku. Zarazilo mě, že například ze 144 zpráv jsem stáhl do Outlooku jen 142. Antispamová ochrana ESET SS byla aktivní a několik zpráv korektně skončilo označených jako spam. Přesto 2 zprávy nebyly doručeny - staženy nikam. Naštěstí jsem zprávy na internetu ještě nesmazal a po deaktivaci antispamového filtru ESET SS jsem překopíroval všech 144 zpráv. To samé se opakovalo několikrát i v jiných složkách. Patrně existuje poštovní zpráva určitého formátu, kterou ESET SS zlikviduje beze stopy. Antispamovou ochranu ESET SS mám tak trvale deaktivovanou a doporučuji to tímto i ostatním uživatelům.

Resp. pokud používáte standardně MS Outlook, kdy přijatou poštu na serveru ihned mažete, přicházíte díky ESET SS o některé zprávy.

Zjištěno na ESET SS 4.0.474. Dodatek k příspěvku o nestabilitě systému. Jedná se o MS Widnows Vista 32bit cz SP2 a ESET SS 4.2.58.

Odpovědět

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware. Naše uživatele chrání Clam AntiVirus. Clam AntiVirus