Diskuse k programu FastStone Image Viewer 4.6
JM (neregistrovaný)
Překvapení roku
Dlouhá recenze není třeba. Musela bych jen chválit a negativa žádná. Rychlá instalace, kvalitní čeština, přehledné ovládání a nepřeberné množství dílčích nastavení. Přiznávám, že to, co mě hned na začátku dostalo, nebylo dávkové přejmenování souborů (což jsem marně hledala u různých správců souborů!), ani vodoznak umístitelný na libovolnou pozici (ani placené programy na úpravu obrázků mi většinou nepomohly!) ani integrované jednoduché "malování" ...... byla to úplná drobnost: režim na celou obrazovku - umožňuje prohlížený obrázek lupou na čas zvětšit a rolovat (výborná pomůcka při čtení). Většinou tuhle funkci mají jen prohlížeče komiksů. Program jsem cíleně instalovala čistě na prohlížení fotografií-obrázků a komiksů (v podobě jednotlivých obrázků). Jeho využití je však mnohem širší včetně základní úpravy obrázků a již níže zmíněného skeneru.
Vřele doporučuji, má vše, co při správě obrázků potřebujete. Zkusila jsem ho jen ze zájmu, ale ke svému starému programu už se asi... určitě nevrátím.
PS: vážně jsem se snažila, aby to bylo krátké :-)