Odpověď na názor
Reagujete na názor:
Dalibor (neregistrovaný)
Hrůza a běs
Toto že je kvalitní produkt? Ano, má to výhodu v tom, že po přihlášení k FTP serveru se v levém okně automaticky nalistuje adresář, který si zvolíte na disku a nemusíte tak věčně prolistovávat adresáře na HDD při každém přihlášení, ale to je tak vše!!!!
Při uploadu na server se mi více jak polovina (!!!!) souborů nepřenese a tyto jsou posléze archivovány ve složce "Neúspěšné přenosy". Panebože, CO TO JE???? Každý sebehorší program na přenos souborů na FTP prostě soubor přenese a tento ne? A ještě v takovém množství? A důvod nepřenesení? Chachá, údajně špatné přihlašovací údaje. Hergotfagot, tak když jsem správně zalogovaný na FTP serveru, tak jak můžu mít zadaný špatný přihlašovací údaje.
Brrr, je mi zle, FileZillu jsem používal asi 14 dní, ale po uvedených obstrukcích se rychle honem vracím k FTP Commanderu. Díky za něj. A raději budu po každém přihlášení na FTP server prolistovávat složky na disku, protože mám následně jistotu, že soubory bez problémů uploaduju na server. Což u FileZilly rozhodně jistotu nemám, neměl jsem a (naštěstí) už ji ani zkoušet nebudu.
Howgh