Diskuse k programu FlashGet

2. 10. 2011 21:17

bear (neregistrovaný)

čeština snadno a rychle

Taky jsem čuměl co to na mě leze za hrůzu po instalaci ale podařilo se mi to vyřešit takto jednoduše...sice asi po hodině laborování.... [Smích] takže po instalaci si taky stáhni češtinu z http://cestiny.idnes.cz/download.aspx?id=D101219_021988 ...pravý tlačítko myši a uložit jako použít na tento odkaz flashget3701156.rar ....po stažení nutno rozbalit (extrahovat) "rar" např. v Total Commander....po rozbalení spustit  "flashget3701156.exe"  ...instalaci si to provede samo....pak ale není všemu konec...je třeba jít do "Program Files" ...najít složku "FlashGet Network"...tuto otevřít, dále "FlashGet" a pak najít v této složku "config" ....až se dostaneš do složky "config" najdi soubor "preferences.ini" tento otevři v "Poznámkový blok", který je součástí Windows....pak v textu najdi "Language=1033" zde změň číslo na "1", takže to pak bude vypadat takto "Language=1"...standardně pak soubor Ulož a voalá..čeština běhá a po nesmyslech ani památky...[Pohodový]

Odpovědět

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware. Naše uživatele chrání Clam AntiVirus. Clam AntiVirus