Odpověď na názor

Reagujete na názor:

20. 3. 2005 14:16

Vladimír Smitka - autor (neregistrovaný) <v (tečka) smitka (zavináč) seznam (tečka) cz>

Re: Komédia

Je pravda, že můj program zatím neumí moc, ale jeho primární účel je ulehčit práci při tvorbě fotogalerií v PHP. Mně osobně zatím žádný program na tvorbu fotogalerií nevyhovoval, protože neměl dostatek nastavení, aby se mi ho vzhledem povedlo hezky integrovat do stránek. Proto jsem si udělal Gallery Makera, který umí to základní, co si myslím je nejvíce potřeba - načtení fotek, přiřazení popisků, základní úprava fotografií (otočení, výřez, změna velikosti) a vytvoření miniatur - výsledný vzhled je pak již plně v rukou PHP (ukázka skriptu je součástí instalace) - proto je určen spíše pro pokročilejší uživatele.

Samozřejmě na programu budu ještě pilně pracovat.

Mimochodem verze 1 se už zhruba 3 roky úspěšně používá na některých stránkách (např. gymnázium Děčín).

Přihlašovací údaje
Přidání názoru
Přispět:
Povolené značky XHTML: abbr, acronym, address, a, blockquote, big, br, cite, code, dd, del, dfn, div, dl, dt, em, hr, ins, img, kbd, li, ol, p, pre, q, samp, small, span, strong, sub, sup, tt, u, ul, var.
Ochrana proti spamovacím robotům. Odpovězte prosím na následující otázku: Jaký je letos rok?

Aktuální recenze a tipy        

Další...
Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware. Naše uživatele chrání Clam AntiVirus. Clam AntiVirus