Odpověď na názor
Reagujete na názor:
Zdenál (neregistrovaný)
RE: GOM Player 2.1.37.5085
Je slušný, ale přesto jsem poněkud zklamán. Pokud chápu dobře, tak aby načítal po puštění filmu titulky automaticky, tak požaduje speciální folder na titulky (já mám titulky vždy přímo u filmu v adresáři filmu a kopírovat to po jednom do nového speciálního adresáře se mi tedy nechce). Ale hlavně - když spouštím titulky manuálně, tak nehrají a vypíská mě hláška, že chybí kodek. Když použiju Find (co sám u té hlášky nabízí), tak nakonec žádný kodek nenabídne. Měl jsem za to, že GOM je kodekově kompletní (titlulky nejsou zas tak neobvyklý formát) - ale zřejmě se musí ještě samostatně instalovat sada kodeků ?? Jednou mi taky nepřehrával zvuk u filmu (šel jen obraz) - prý není kodek pro aac formát zvukové stopy. To rozhodně není dobře kodekově vybavený přehrávač. OK - bral bych, kdyby kodeky neměl vůbec a muselo se samostatně instalovat, ale takhle napůl je to o ničem .... Zůstávám na video u MPC Home Cinema (ten je navíc i portable), tam jsem si zatím vystačil bez dodatečných instalací kodeků a titluky i dobře a ostře vykresluje... Vytěžování procesoru je plus minus u obou přehrávačů stejné a poměrně příznivé (nízké), pokud MPC dobře nastavíte .... Ale z těch titulků jsem u GOMu jelen ...