Diskuse k programu Google Earth 6.2.2.6613
Re: aktuální snímky
Ano je to pravda a dokonce počasí se aktualizuje každých pět minut. Dále si můžete vložit svoje foto do této aplikace, ale musím vás upozornit, že to trvá až dva měsíce než administrátor přidá vaše foto. Zajisté se ptáte proč? Těchto fotek jsou milióny. A co se týče těch hustých mraků, tak i to dokáže. Můžete si zde najít i svůj dům, stačí si zadat do vyhledavače město a ulici dokonce i s číslem popisným a automaticky se vám to zobrazí. Tuto aplikaci mám již dva roky a myslím si že nic lepšího snad neexistuje.
robin (neregistrovaný)
Re: aktuální snímky
Při spouštění programu se vždy načte nejnovější , dostupný obraz. V postraním panelu si můžeš zaškrtnout "počasí" a "radar" a zobrazí se akruální pohled z radaru.
kokolka (neregistrovaný)
aktuální snímky
Chtěla bych se zeptat.Slyšela jsem, že Google Earth zobrazuje aktuální snímky.Je to pravda nebo jsem si to spletla s jiným programem?A pokud to tak je,co všechno zvládne aktuálně ukázat??Jenom Ameriku?Dívám se na Brno a zobrazují se mi pouze staré snímky. A ještě bych se chtěla zeptat,zda dokáže ukázat snímky i třeba s hustýma mrakama(že bych z toho poznala,že tady prší).
Děkuji předem za odpověď.