Hlavní navigace

HTTrack Website Copier 3.49-2

Názor na software HTTrack Website Copier

  • 8. 9. 2013 10:42

    neuvedu (neregistrovaný)
    Miluji v různých diskuzích, jak lidé musí kafrat o něčem, na co se jich nikdo neptá. Ano, i tento můj příspěvek není přímo k věci, ale nedá mi to:
    Uživatel Ulala se 19.9.2008 ptal, zda to stáhne youtube. A "chytrý" uživatel si přál zůstat v anonymitě mu téhož dne odpověděl: "Není nad tyto smysluplné otázky. Si to zkus, člověče, co ten program umí."
    Člověče anonymní uživateli, jste debil nebo co?! Nechápete psaný text? Když se Ulala ptal, tak asi nechce zbytečně instalovat program, který nemusí (ale může) něco (ne)zvládat a proto se ptá, jestli někdo s tím prográmkem má již nějaké zkušenosti.
    Proto, pokud nevíte odpověď, neblábolte zde, jděte se vyzvracet někam jinam. Pokud odpověď znáte, odpovězte věcně, konkrétně. Na vaše "vyzkoušet si to" se opravdu nikdo neptal a asi by to i každého napadlo, jen si nechce zaneřádit comp zbytečnými instalacemi a následnými odinstalacemi! Jak jednoduché, že ...

    Připadáte mi naše pravicové politiky, kteří rovněž odpovídají na něco úplně jiného, než jsou dotazováni. A ještě jsou za své bláboly a zpackaniny přebohatě placeni z našich daní.

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware.