Diskuse k programu ICQ 7.7.6548

18. 12. 2011 20:11 Nepřečtený

Miloušek Míla

Re: problem s prihlasenim

Resil jsem stejnej problem, nefungovalo mi ICQ,QI ani Miranda, zkousel jsem i novej ucet, ale porad stejny. Nefungovalo mi ani pripojeni na webove ICQ, mohl jsem se akorad pripojit na svuj ucet na icq.com a nebo fungovat na meebo.com. A nejlepsi na tom je ze na druhem pc doma jine ucty ICQ fungujou jenom muj ucet nefunguje. Problem jsem vyresil zmenou IP adresy a pro jistotu zmenou hesla na icq.com, protoze jsem mel prejmenovanej ucet ICQ, mel jsem ve jmenu zamotanou nejakou azbuku.

Odpovědět

1. 11. 2011 8:39 Nepřečtený

Linda (neregistrovaný)

Já jsem bohužel vysledovala, že mi to tohle hlásí pořád, zatím se mi ještě nepovedlo přihlásot. Asi budu muset zkusit jiného klienta, ale dřív jsem přes icq pořád využívala posílání sms zdarma, což mě právě mrzí, že jiné programy neumí:-(

Odpovědět

30. 10. 2011 9:36 Nepřečtený

jerelova (neregistrovaný)

Taky mám od minulého týdne problém se přihlásit na  ICQ. Jméno i heslo mám správně a hlásí mi to že buď jedno či druhé je špatně. Ale předtím to normálně šlo. Nevíte co s tím?

Odpovědět

22. 10. 2011 11:08 Nepřečtený

oNdRa (neregistrovaný)

Mě pomáhá počkat a zkusit to znovu později, vysledoval jsem, že se jedná o nějakou občasnou chybu...

Odpovědět

19. 10. 2011 12:17 Nepřečtený

uživatel si přál zůstat v anonymitě

problem s prihlasenim

Nainstalovala jsem si do noveho pocitace ICQ, po zadani jmena a hesla se ale vzdycky objevi hlaska "Jejda, neco se pokazilo, opakujte akci." Nevite nekdo, co s tim? :-( (Heslo je 100% spravne, napr. pres Meebo se normalne prihlasim.) Diky.

Odpovědět

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware. Naše uživatele chrání Clam AntiVirus. Clam AntiVirus