Diskuse k programu MS Internet Explorer 8
Kazzan (neregistrovaný)
RE: MS Internet Explorer 8
Problém s Microsoft Word - hypertextový odkaz se neotevře, či je text označený jako hypertextový odkaz neklikatelný? Zkontrolujte zda je při použití ALT+F9 skutečně vybrán styl HYPERLINK. A používáte CTRL při klikání na odkaz?
Na ploše se hromadí okna - jaká okna? Prohlížeče? S načtenými stránkami či prázdné? Pokud se tak děje samo od sebe svědčí spíše o zavirovaném počítači, doporučil bych nainstalovat kvalitní antivir.
Zčerná a zasekne se - zkuste spustit prohlížeč v režimu bez doplňků (zástupce naleznete v nabídce Start > Příslušenství), tyto problémy jsou často způsobovány nainstalovanými pluginy a dalšími programy. Ať se Vás IT odborník podívá do logu událostí, zde bude jasně vidět, který program či aplikace (její modul) způsobil problém.
DeDe (neregistrovaný)
Nainstaluj si Firefox nebo Operu a uvidíš rozdíl...
frajim (neregistrovaný)
...pokud by náhodou někdo věděl jak problém s IE8 vyřešit, uvítám každou radu a předem děkuji...
uživatel si přál zůstat v anonymitě
...oprava k textu v posl. větě u Win9...je nesmysl, má být IE9, jedná se samozřejmě o prohlížeč... /Zajímalo by mne, jak se bude v mém pc chovat IE9, až mi ho Microsoft v rámci aktualizací v březnu nabídne .../
uživatel si přál zůstat v anonymitě
Naprostý souhlas, navíc nejdou otevírat ve wordu hypertextové odkazy na stránky, na ploše se hromadí spousta oken, zasekává se a občas zčerná a zmrtví se kterákoli webová stránka, nebo otevřená aplikace. Je to jedna velká hrůza, jsem znechucen. V rámci Microsoftem nabízených aktualizací jsem stažení, instalaci a následné nastavení provedl několikrát, dokonce za účasti odborníka IT, leč vždy s negativním výsledkem. A to mám super nový, nadupaný PC s Visou x64. Vracím se ke staré dobré sedmičce.
Zajímalo by mne, jak se bude v mém pc chovat Win9, až mi ho Microsoft v rámci aktualizací v březnu nabídne a já bláhový a zvědavý jim zase sednu na lep...
Redy (neregistrovaný)
Tak jsem tuhle hrůzu nainstaloval :-) , předtím jsem používal IE7 (někdy Mozillu)
1. cca 20 minut trvalo než sem na PC nahodil domácí sít (neustále psalo že nemám připojen kabel, kterej je tam už pár let)
2. při zapnutí píše že některé doplňky nejsou potporovány (pro IE8 ale ještě nejsou ...), a hláška nejde odstranit, ať na ní zaškrtnu cokoliv
3. nevím zda je to jen u mne, ale nemohu otevřít odkaz do nové záložky, nabídne pouze do nového okna
Shrnuli to, tak uživatelská vylepšení IE8, zas tolik nevyužiju, negativa předčí pozitiva.
Vracím se k IE7