Odpověď na názor

Reagujete na názor:

5. 1. 2005 15:04

Tomáš Hrouda (neregistrovaný) <asdf (zavináč) abc (tečka) cz>

IzArc je vynikající náhrada, ale...

IzArc je moc supr archivátor. Používám ho asi půl roku, ale WinRar mám pořád v záloze. Přišel jsem na pár nepříjemností, které IzArc skýtá:
- Umí sice nepřeberné množství archivů, ale zkuste si použít jiný než Zip na větší objem dat a uvidíte (já osobně zkoušel zabalit asi 40 MB soubor do formátu 7Zip a BZ2 - u prvního mu to trvalo strašně dlouho, asi 20 minut na P4 a druhý vůbec nezvládl).
- U malých Zipů má občas asi problémy s kompresí, protože výsledný soubor je 5 - 7 x větší než Zip zabalený ve WinRaru.
- Neumí přidávat soubory do podsložek (zkoušel jsem přidat do archivu Zip soubor do složky Content, ale IzArc to vždy přidá do rootu; je potřeba nejprve vytvořit stejnou složku, soubor do ní nakopírovat a do IzArcu vkládat celou složku, což je občas opruz).

IzArc je moc pěkný a hlavně je zadarmo, ale má své mouchy a některé docela zamrzí. Ale jak říkám, sám se ho snažím používat jako hlavní archivátor a jako zálohu si držím WinRar.

Přihlašovací údaje
Přidání názoru
Přispět:
Povolené značky XHTML: abbr, acronym, address, a, blockquote, big, br, cite, code, dd, del, dfn, div, dl, dt, em, hr, ins, img, kbd, li, ol, p, pre, q, samp, small, span, strong, sub, sup, tt, u, ul, var.
Ochrana proti spamovacím robotům. Odpovězte prosím na následující otázku: Jaký je letos rok?

Aktuální recenze a tipy        

Další...
Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware. Naše uživatele chrání Clam AntiVirus. Clam AntiVirus