Odpověď na názor

Reagujete na názor:

8. 4. 2005 12:52

¤ Radim (neregistrovaný) <aaaa (zavináč) aa (tečka) cz>

Re: IzArc je vynikající náhrada, ale...

Já ho využívám spíš na rozbalování, jako doplněk poštovního klienta. Pokud jde o kouzla s archivy, toho se bojím u každého produktu a volil bych raději originální produkt a ne univerzální IZArk. (Narazil jsem třeba i s tradičním ARJ na archivy v řádu 100 MB. ARJ hlásilo vše je Ok a přitom tvorbu archivu zabalilo v jedné třetině dat. JAR zase nebral otevřené soubory...) Pokud chci tvořit archivy, pečlivě zkouším čím. Jinak si myslím že nové archivy stupněm komprese vyřazují ARJ či RAR už ze hry (vyplatí se WinRAR už zahodit) a základní ZIP je součástí Windows.

U IZArku jsem narazil v Průzkumníku (Tento počítač) že mi na některých Windows přes pravé tlačítko myši nerozbaluje své menu. Naposled jsem ho zkoušel myslím na Windows XP SP2 a bylo to Ok.

Teď se pokouším stáhnout verzi 3.5 a jde to z ".bg" děsně pomalu.

Přihlašovací údaje
Přidání názoru
Přispět:
Povolené značky XHTML: abbr, acronym, address, a, blockquote, big, br, cite, code, dd, del, dfn, div, dl, dt, em, hr, ins, img, kbd, li, ol, p, pre, q, samp, small, span, strong, sub, sup, tt, u, ul, var.
Ochrana proti spamovacím robotům. Odpovězte prosím na následující otázku: Jaký je letos rok?

Aktuální recenze a tipy        

Další...
Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware. Naše uživatele chrání Clam AntiVirus. Clam AntiVirus