Odpověď na názor

Reagujete na názor:

22. 12. 2009 19:12

vKoma-tu z Win7 (neregistrovaný)

funguje dobře

Pokud hledáte náhradu za OutlookExpress pro Win7, tak tohle je správná volba. Na stránkách výrobce jsem zvolil ke stažení "portable" verzi, stažený zip jsem kompletně rozbalil do své složky na céčku (Mail), udělal na plochu zástupce od exe a spustil jsem to. Vkládá se postupně jen to nejnutnější (jméno uživatele- např.Pepa Zdepa, název účtu - např.Seznam, pak email, heslo, zvolí se pop3 a smtp, čeština) a hotovo. Aut.vytvořené složky jsou anglicky ale dají se přejmenovat (myš,vlastnosti,přejmenovat), takže nakonec jak OE. Mám rád programy, které jsou jednoduché a strohé po grafické stránce. To KomaMail je.

Přihlašovací údaje
Přidání názoru
Přispět:
Povolené značky XHTML: abbr, acronym, address, a, blockquote, big, br, cite, code, dd, del, dfn, div, dl, dt, em, hr, ins, img, kbd, li, ol, p, pre, q, samp, small, span, strong, sub, sup, tt, u, ul, var.
Ochrana proti spamovacím robotům. Odpovězte prosím na následující otázku: Jaký je letos rok?

Aktuální recenze a tipy        

Další...
Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware. Naše uživatele chrání Clam AntiVirus. Clam AntiVirus