Diskuse k programu Microsoft Security Essentials

4. 3. 12:31 Nepřečtený

sw4all.cz <info (zavináč) sw4all (tečka) cz>

Re: Už mám tohoto "antiviru" plné zuby...

Hmmm...., tak je chyba pouze u vás a to je mi líto. Testován download z 10 zdrojů a vždy úspěšně.

Odpovědět

4. 3. 12:10 Nepřečtený

Rudolf Třetí

Chybička se asi někde vlouzila. Vámi doporučené stránky... viz:
No results found for: downloads cs cz details aspx FamilyID e1605e70 9649 4a87 8532 33d81368 7a7f.
A jsem opět tam kde jsem byl..:-))
3R.

Odpovědět

4. 3. 12:00 Nepřečtený

Rudolf Třetí

Dobrý den..:-))
Děkuji velice, teď už mi to je jasnější. Zkusím si stáhnout MSE z doporučených stránek a pokud se potíže nebudou vyskytovat, doplním svůj příspěvek.
Překvapuje mě, že "Slunečnici" Vámi zmiňovaný fakt unikl.
Ještě jednou děkuji a přeji hezký zbytek neděle, celý příští týden, měsíc rok a stoleti..:-))
3R.

Odpovědět

3. 3. 15:40 Nepřečtený

Dobrý den,

v čem je rozdíl ?

V tom, že na slunečnici nebyla verze pro Windows XP, dodal jsem tazateli odkaz na stránky Microsotu a ihned kontaktoval kolegy ze slunečnice a zažádal jsem o přidání verzí určených pro XP do databáze.

Odpovědět

3. 3. 13:06 Nepřečtený

Rudolf Třetí

Děkuji za Vaši snahu mi pomoct. Přesto si dovolím ještě jednu otázku... V čem bude MSE jiný když si ho stáhnu z Vámi doporučované webové adresy místo ze Slunečnice? Předem děkuji za odpověď.
S pozdravem 3R.

Odpovědět

2. 3. 7:49 Nepřečtený

Dobrý den,

Microsoft Security Essentials si můžete stáhnout ze stránek Microsoftu z odkazu níže.

http://www.microsoft.com/downloads/cs-cz/details.aspx?FamilyID=e1605e70-9649-4a87-8532-33d81368 7a7f

Odpovědět

2. 3. 5:51 Nepřečtený

Rudolf Třetí

Rád bych poděkoval za radu... Když ono ale není za co. Odkaz, který jste napsal, jsem otevřel a nenašel jsem nic čeho bych se mohl chytit. Ve svém názoru jsem psal docela jasně, že mám OS Win. XP a že ho mám LEGÁLNÍ. Co tedy mi mělo být "naznačeno"? Takže snad poděkuji příště..:-)) Zatím není za co.

Odpovědět

6. 12. 2011 18:25

Rudolf Třetí

Už mám tohoto "antiviru" plné zuby...

Trpělivě jsem zkoušel MSE využívat od začátku kdy byl k dispozici v češtině. Pak jsem používal jiný, po nějaké době jsem se k MSE vrátil. Za dobu kdy jsem ho začal používat podruhé jsem ho dnes odinstaloval nejméně po 15 (slovy: PO PATNÁCTÉ). Vždy ho zase nainstaluji a je chvíli "jakýsi klid".
Stává se mi totiž, že po nějakém čase používání přijdu k PC, spustím (mám legální Win. XP) a MSE není na liště vpravo dole (start). Protože není ani na ploše, nemám přehled zda vůbec vykonává nějakou činnost. Může to být tím, že někde dělám chybu. Zkoušel jsem ale různé "nastavení" (ono toho nastavit moc nejde), mám ale stále silnější pocit, že MSE neumí ochránit ani sebe sama. Natož celé PC.
Nemusím mít ale pravdu a třeba ho mám instalovat tak, že myš budu držet levou rukou. Jsem totiž pravák..:-))

Odpovědět

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware. Naše uživatele chrání Clam AntiVirus. Clam AntiVirus