Diskuse k programu Mozilla Thunderbird 12.01

29. 10. 2011 9:00 Nepřečtený

idiote (neregistrovaný)

Re: thunderbird musíte nechat na pc dožít

Pokud je někdo idiot jako ty a je mu pravděpodobně tak 13,5 let a jednou si místo windows zkusil nainstalovat windows a protože neumí nastavit většinu věcí, tak musí zkoušet pořád nový a jiný a nakonec jediný který umí nastavit jsou vlastně zároveň automaticky ty "nejlepší", tak takovej člověk ti to určitě potvrdí

Odpovědět

21. 6. 2010 13:15 Nepřečtený

tracid (neregistrovaný)

thunderbird musíte nechat na pc dožít

Pokud má někdo na pc zálibu jako já - zkoušet různé poštovní klienty a různé OS (win, linux), tak mi potvrdí, že TB je zejména při přenášení starých mailů, velmi neohrabaný a na 100% se vám nepodaří vše (export, import, přílohy se rozhodí do jiných formátů i zpráv atd.) Program MOZBACKUP je absolutně nespolehlivý a často se stane při obnově do nového OS, že svojí práci s obnovou mailů vůbec nezvládne!!! Když v TB použiju IMAP, tak je strašně pomalý a pořád něco stahuje ( i když to po něm nikdo nechce ). Mám na mysli práci s několika tisíci maily, ale v tom by neměl být problém.
TB je prostě nic moc, ale některým uživatelům, zejména na POP bude bohatě stačit.
Moje rada je pro WIN - MS Outlook 2007, nebo THE BAT.[Smích]
Pro LINUX jednoznačně KONTACT (KMAIL).[Jazyk]

Odpovědět

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware. Naše uživatele chrání Clam AntiVirus. Clam AntiVirus