Diskuse k programu Mozilla Thunderbird 12.01

27. 11. 2011 12:47 Nepřečtený

jantar5 (neregistrovaný)

Re: Mozilla Thunderbird 3.1.9

Tot jsem zkusil a nabízí jen Outlook expres. Jak data naimportuji z FF. Za radu díky

Odpovědět

20. 9. 2011 9:27 Nepřečtený

Jiří Mitch

Profil ve Win7 najdete: C:\Users\"Uživatel"\AppData\Roaming\Thunderbird\Profiles\xxxxxx.uživatel ( pro zobrazení musíte mít ve WINDOWS povoleno zobrazení skrytých souborů ).

Kompletní zálohu a obnovení celého THB provádějte aplikaci Mozilla Backup: http://www.slunecnice.cz/sw/mozbackup/    

Samotný import/export Adresáře lze provést přímo v aplikaci Thunderbird: Adresář/Nástroje - Importovat/Exportovat.

Odpovědět

15. 9. 2011 21:53 Nepřečtený

Devilman (neregistrovaný)

Dobrý den,
děkuji za reakci na můj problém, ale z odkazů jsem se nic nedozvěděl, je to spíš diskuse. S pozdravem Devilman

Odpovědět

6. 9. 2011 1:16

Devilman (neregistrovaný)

Mozilla Thunderbird 3.1.9

Dobrý den,
používám Windows 7 s Mozillou Thunderbird 3.1.9 a chci se optat kde najdu soubor adresáře, když chci udělat Import nebo Export. Dále když třeba přeinstalovávám Windows 7, tak abych nemusel nově psát adresář se jmény a e-maily. Zda lze ten soubor s kontakty, který nevím "zatím" kde najdu ani nevím jak se jmenuje zda lze přesunout (zkopírovat) na disk D: mimo systém. Děkuji moc za radu. S pozdravem Devilman

Odpovědět

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware. Naše uživatele chrání Clam AntiVirus. Clam AntiVirus