Diskuse k programu MyPhoneExplorer 1.8.2
tomhetfield (neregistrovaný)
Re: nefunguje :(
Ale k mobilu Sony Ericsson CK15i zadne instalacni CD nedali, a kabel pouzivam ten co byl v baleni
Akik (neregistrovaný)
Akik.
Ahojka. Mám SE K750i a nechce se mi připojit. Četla jsem Tvůj návod a zkošela jsem to ale nějak mi to nejde:( Mám originální kabel i ovladač od SE ale bohužel už mi nepracuje s Win 7 a nejde to nijak nainstalovat. Nemohl by si mi poradit? předem moooc diky ;)
Tonda (neregistrovaný)
Mám SE K700i již několik let a po instalaci programu se telefon také nechtěl připojit. Problém byl následující: nejdříve je třeba nainstalovat správný propojovací kabel určený ke komunikaci telefonu s počítačem. Kabel musí být určen pro telefony SE_konkrétně kompaktibilní s Vaším telefonem. Já osobně mám kabel od fa. Aligator. Na disku CD ke kabelu jsou ovladače k tomuto kabelu. Při instalaci kabelu je nutné vybrat na disku CD správný ovladač.
Jaký port je přiřazen Vašemu telefonu lze zjistit ve správci zařízení_položka porty Com (LPT).Tím je istalace kabelu ukončena.
Potom připojím kabel do telefonu a teprve potom do počítače (jednoho z potrů USB). Při každém použití programu připojuji telefon vždy do stejného USB portu. Spustím program MyPhone...a v menu nastavení mu přiřadím port Com3 (u mé instalace) a o řádku níže nastavím bajty na hodnotu 115200
Jinak jsem v nastavení programu nic neměnil a program pracuje bezchybně.
Pavel (neregistrovaný)
nefunguje :(
Stahl jsem ho, pripojil K 800i pres USB kabel, zmackl REZIM TELEFONU, pote se telefon dostal do "normalniho stavu" a PC hlasi, ze nejsou zadne porty, PC jsem restartoval, baterii vyndal a stejne nic. USB kabel jinak s PC funguje normalne. Jsem tezkej laik, neporadi nekdo, prosim ?