ESET NOD32 Antivirus 7.0.302

Licence: Trial Hodnocení 5 Počet hodnocení: 159
       

Uživatelské recenze - ESET NOD32 Antivirus 7.0.302

Máte i vy nějaký zajímavý postřeh k programu nebo s autorem již publikované recenze nesouhlasíte? Přidejte k programu vlastní recenzi a podělte se s ostatními o své dojmy i vy.

ESET NOD 32        

Vladimír Műller

NOD 32 je pro mě nejlepší antivir z prostého důvodu. Nezatěžuje systém! Oproti různejm terminátorům, avastům, avg,atd., krterý zpomalí start, spouštění, ukládání,...

+ 1 / - 3

Recenze programu: ESET NOD32 Antivirus 7.0.302

Datum přidání: 19. 12. 2008

Hodnocení autora recenze:

problem s NOD32        

marie janečková

Mám Windows Vista Bussines a stahla sem si NOD32,jenze ma ted problem s jeho spustenim.Neustale mi to hlasi:Chyba pri komunikaci v jadru systemu. Nevi nekdo co s tim?kdyz tak mi prosim napiste na marion.j@seznam.cz .dekuji

+ 0 / - 7

Recenze programu: ESET NOD32 Antivirus 7.0.302

Datum přidání: 19. 11. 2008

Hodnocení autora recenze:

ESET NOD32        

Zdenek Baldrych

kde se stala chyba ? po stahnutí antiviru mi bylo sděleno že je program čtrnáct dní po platnosti . takže můj počítač je ohrožen a já strávil hodinu stahováním zbytečně

+ 0 / - 10

Recenze programu: ESET NOD32 Antivirus 7.0.302

Datum přidání: 29. 10. 2008

Hodnocení autora recenze:

pohoda        

Jan Hartmann

trial verzi používám již delší dobu a mám s tím ty nejlepší zkušenosti.

+ 7 / - 0

Recenze programu: ESET NOD32 Antivirus 7.0.302

Datum přidání: 14. 10. 2008

Hodnocení autora recenze:

dobrej programek        

Jirka Boran

Jj je to dobrej programek na ochranu pocitače muzu ho vsem jen doporucit.

+ 0 / - 15

Recenze programu: ESET NOD32 Antivirus 7.0.302

Datum přidání: 2. 7. 2008

Hodnocení autora recenze:

eset nod 32        

tonda šulc

prosim nikdo pošlete mi to zazracne heslo na nod32 demyd@email.cz

+ 0 / - 12

Recenze programu: ESET NOD32 Antivirus 7.0.302

Datum přidání: 7. 3. 2008

Hodnocení autora recenze:

NOD 32 good!        

petr čejka

zatím jsem nenašel komplexejší program, který by uměl chránit emaily, počítač a vnější útoky z intrnetu (viry a jinej spamovej neřád)!!!doporučuji, i když to musím každý měsíc odinstalovat a zase instalovat!

+ 20 / - 0

Recenze programu: ESET NOD32 Antivirus 7.0.302

Datum přidání: 25. 12. 2007

Hodnocení autora recenze:

Technet
Online servis od Slunečnice
Shoptet
Download programu ESET NOD32 Antivirus je bez virů a spyware. Naše uživatele chrání Clam AntiVirus. Clam AntiVirus