Diskuse k programu Pinnacle Studio 15
Newark (neregistrovaný)
Re: připojení
Jestli to máte víc jak 14 dní, tak to si musíte koupit klíč, já na to nemám, abych utrácel, takže hledám něco jiného, ale bez úspěchu.
moni (neregistrovaný)
dobrý den, mám stejný problém, už jste ho nšjak vyřešil?
pv (neregistrovaný)
pv napsal:PODADIM PŘES SKYPEanonymní uživatel napsal:Potřebuji poradit s připojením digikamery Sony DCR-HC19E k Studio Pinnacle 9.
Je možné stahovat video z této kamery v tomto programu?nějak se mi nedaří,poradte prosím.
pv (neregistrovaný)
pv napsal:jaky kabel pouzivate?anonymní uživatel napsal:uuuuuuuuuuuuuuuuPotřebuji poradit s připojením digikamery Sony DCR-HC19E k Studio Pinnacle 9.
Je možné stahovat video z této kamery v tomto programu?nějak se mi nedaří,poradte prosím.
pv (neregistrovaný)
anonymní uživatel napsal:uuuuuuuuuuuuuuuuPotřebuji poradit s připojením digikamery Sony DCR-HC19E k Studio Pinnacle 9.
uživatel si přál zůstat v anonymitě
anonymní uživatel napsal:Mám ten samý problém,připojit lze,ale nejde mi ovládat kamera v pinnaclu.Je možné že není kamera podporována,¨? díky za raduPotřebuji poradit s připojením digikamery Sony DCR-HC19E k Studio Pinnacle 9.