Diskuse k programu Pinnacle Studio 15
mluno (neregistrovaný)
Re: Pinnacle 15 HD Ultimate
Já zkoušel trial čtrnáctku (patnáctku jsem nerozchodil, ta bez se internetového ani nenainstalovala - mimochodem bych měl dotaz, když si jí koupim, jestli bude bez internetu fungovat (nemám žádnou možnost se připojit ani na dobu instalace), nebo budu muset mít legální kracici + kreklej program). Ta umí jen 25 snímků. Takže 50p zdecimovala na 25x. A ni když jsem dal dvojnásobné zrychlení, chybějící snímky se neobjevily. (krokováním obrazu na kameře jsem prověřil, že tam opravdu jsou). Ale mě přišla kvalita naprosto dostatečná i při vypálení na obyčejné DVD (720i) - ani na 27" full HD televizi jsem neviděl rozdíl.
A tedy na vaši otázku, zpracovat ho rozhodně umí, ale s tím že polovinu snímků nenávratně zahodí. (ale ještě jednou zdůrazňuju, že se to týká čtrnáctky, ale nedělám si moc velké naděje na změnu v patnáctce).
S tím vypálením, mě se i z jiných programů (nero vision, cyberlink, roxio...) osvědčilo nechat nejdřív vypočítat obraz a ten po ověření (připojený jako virtuální mechanika) teprve vypalovat. I tak je počet zabitých médií na můj vkus velký (to samozřejmě nesouvisí s vlastnostmi programů, ale s mojí režií a leností to důkladně zkontrolovat před vypálením).
RomanŠ (neregistrovaný)
Pinnacle 15 HD Ultimate
zkouším verzi Pinnacle 15 HD Ultimate.Sestava PC je dostačující (4+4 jádro,8 Gb Ram,karta atd.) vše jede bez problémů.Mám však přesto 2 problémy.1) Při převodu filmu ve formátu 1080 50p do AVCHD vše funguje až na to,že Pinnacle odmítá renderovanou verzi vypálit na DVD-R 4,7 Gb.Musím tam dát DVD-RW pak vše funguje ale disk musím nakopírovat na DVD-R..Pinnacle se mě před vypálením ptá zda mám prázdný disk nebo přepalovatelný disk ? 2) Film ve formátu 1080 50p Pinnacle přijme a zpracovává,ale neustále mi i při různých nastaveních v konfiguraci předkládá film zpracovat vždy jen ze 63%.Umí tedy vůbec Pinnacle tento formát zpracovat ? Děkuji moc za radu než se rozhodnu pro software.