Diskuse k programu Microsoft PowerPoint Viewer
mirrek (neregistrovaný)
RE: Microsoft PowerPoint Viewer 2007
Odkaz na moje výtvory z powerpointu a převody do videa.
http://patriot2.webovastranka.cz/file/index/
Ono je to o velikosti čehokoli.Když se tam nacpe nekomprimované fotky každá nejmíň 550MB tak to strašně boptná a zvuk sám o sobě také udělá svý. Podařilo se mi poměrně úspěně dělat prezentace pod 10MB s pdmínkou limitovaného formátu zvuku (.wav) a konečného rozlišení do max 640x480. Pochopitelně se velikost zvukových souborů přičítá k velikosti prezentace.Konečná možnost závěrečné komprimace celé prezentace většinou stačí. (tato funkce je dostupná přímo v aplikaci) Pokud se použije i komprimovaný zvuk je to pak snadné. Program pro editaci a komprimaci zvuku je na Slunečnici
také ke stažení. Osobně jsem dlouho používal a vytvářel slušné zvukové soubory ve formátu wav z mp3 i výrazně pod 1MB. GoldWave .Pochopitelně kdo má nainstalovaný balík Office, sama aplikace powerpoint pracuje zároveň jako prohlížeč libovolných prezentací ve formátu ppt,pps,...pptx.
PowerPoint Viewer 2007 je určen pouze k prohlížení prezentací libovolné verze poverpointu tj. i z r 2000 ,ale neumožňuje editaci.
Kohout (neregistrovaný)
Prezentace které pro větší počet MB nejde odesílat emailem posílám přes "letecká pošta".Funguje to zcela bez závad a odesílání je jednoduché. Stačí ve vyhledávači zadaz LETECKÁ POŠTA a pak se řídit pokyny. Miky
wiaweneta (neregistrovaný)
Mám Power Point 2007 a když udělám pps z fotek, které jsem upravila, s nějakou animací, tak mi pps naběhne až na 12,5MB a k tomu přidám hudbu, tak je to 14MB a to nejde už poslat e-mailem. Poradí mi někdo, jak to udělat?? v Power Pointu 2003 to bylo bez problémů.Děkuji