Hlavní navigace

Přepis názvů souborů 3.1.4.33

Názor na software Přepis názvů souborů

  • 16. 3. 2013 17:33

    David Z. (neregistrovaný)
    Program zcela vyhovující.
    Pokud by autor chtěl dělat ještě nějaké úpravy, tak bych možná přivítal jakési Preview, tedy "návrh změn". Ještě před vykonáním přejmenování bych si mohl prohlédnou, co se stane. Zatím jsem používal program k poměrně jednoduchým změnám, ale pokud bych vymyslel dost složité pravidlo, rád bych věděl, zda jsem neudělal někde chybu a musel bych zpětně poměrně složitě přejmenovávat soubory do původního tvaru. Z pochopitelného důvodu zde totiž není Undo, protože by se zřejmě značně zesložitěl program.
    Stačil by mi jen náhled ve kterém bych viděl, že se mi přejmenuje pouze to, co jsem chtěl, a tak, jak jsem to chtěl. Pokud bych zjistil, že se mi takto přejmenuje i něco navíc, měl bych ještě možnost upravit pravidlo popř. zpřesnit filtr.
    Něco podobného je v programu ACDSee, kde je také možnost hromadné změny souborů, ale tam lze jen vytvořit posloupnost. Před provedením změny tam vidím vždy návrh na přejmenování. Tam si sice mohu navíc vybrat, které soubory chci přejmenovat, ale tady bych to až tak nepožadoval. Dá se to obejít tak, že tyto soubory přesunu dočasně do pomocného adresáře. Navíc tam se zobrazuje náhled změn hned při psaní, ale zde by to bylo asi zbytečně složité, protže je zde mnohem více možností.

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware.