Diskuse k programu Revo Uninstaller
liborekkontakt (neregistrovaný)
Re: revo uninstaller
Při základních znalostech a orientaci (funkčnosti) v "OS" nedokopeš nic. Pokud znalosti chybí, určitě se do toho nepouštěj, nebo to prohledává registrační klíče souborů a neohrabaným zásahem opravdu můžeš systém zlikvidovat.Zálohuj si vše důležité pro případ chyby a případné přeinstalaci systému.Stejně kvalitně se dá systém zlikvidovat i použitím Ashampoo WinOptimizeru 2010,který při správné manipulaci je též vynikající.Ale to už se bavím o placené licenci.
funkce je naprosto skvela za pul hodky mi usetrila 5GB,mam jen 80 tak se mi ta funkce moc libi
Miky (neregistrovaný)
Také jsem na něm neshledal nic úžasného.Ale redakce PCExtra ho nám,čtenářům stále vecpává
jak je úžasný.Teď u toho právě sedím a tu jeho "úžasnost" se snažím alespoň nějak zjiostit.Jestli mi to překope systém dovezu jim comp do redakce,ať si ho pak daji do kupy bez formátu(to můžu udělat taky,to zvladne 6ti leté dítě)
dref (neregistrovaný)
revo uninstaller
Funkce mazání důkazů je zbytečná a nefunkční.
Tuhle funkci jsem použil, po celou dobu dioda signalizovala proces mazání. Pro kontrolu smazání prázdného místa na disku jsem potom použil program Undelete+. Jaké bylo překvapení, že víc než 3000 souborů bylo v pořádku a byly obnovitelné.
Další je pochybná funkce Důkladné vymazání programů i s odstraněním souvisejících položek v registru. Po prohledání složek i přes použití tohoto nástroje zůstaly zbytky nepotřebných souborů které jsem odstranil sám.
Revo uninstaller je program k instalaci, aby doplnil volné místo v Program files.