Odpověď na názor

Reagujete na názor:

29. 7. 2011 12:26

Teodor (neregistrovaný)

Varování!

Nestahovat! Neinstalovat! Tahle poslední verze 2011 17.70 mi pěkně pocuchala PC. Nejenže mi nešla zprovoznit, ale už při instalaci se mi počítač 3x restartoval. Po nainstalování to nešlo připojit k diagnostice lokálního PC a pak už se jen počítač restartoval a restartoval. Naběhl Windows (XP Pro SP2)  a během dvou minut zase restart. Tu a tam se objevila modrá obrazovka smrti, občas to chtělo spuštění v nouzovém režimu apod. Po desátém restartu mi přetekly nervy, ale než se mi podařilo dokončit odinstalování téhle hrůzy, ještě se mi to 3x restartovalo a restarty pokračovaly i po odinstalaci. Naštěstí pomohlo pročistit registry CCleanerem a už je to v poho... Takže radši na tenhle program zapomeňte a vůbec ho nestahujte!

Přihlašovací údaje
Přidání názoru
Přispět:
Povolené značky XHTML: abbr, acronym, address, a, blockquote, big, br, cite, code, dd, del, dfn, div, dl, dt, em, hr, ins, img, kbd, li, ol, p, pre, q, samp, small, span, strong, sub, sup, tt, u, ul, var.
Ochrana proti spamovacím robotům. Odpovězte prosím na následující otázku: Jaký je letos rok?

Aktuální recenze a tipy        

Další...
Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware. Naše uživatele chrání Clam AntiVirus. Clam AntiVirus