Skype 6.18.0.106

Licence: Freeware Hodnocení 5 Počet hodnocení: 264
       

Uživatelské recenze - Skype 6.18.0.106

Máte i vy nějaký zajímavý postřeh k programu nebo s autorem již publikované recenze nesouhlasíte? Přidejte k programu vlastní recenzi a podělte se s ostatními o své dojmy i vy.

autoaktualizace        

Pavel Růžička

ruzark@gmail.com

Dost se mi nelíbí hláška v instalaci,že: "Další aktualizace může SKYPE nainstalovat na váš počítač automaticky, bez nutnosti cokoli potvrzovat." Osobně mám raději,...

+ 0 / - 0

Recenze programu: Skype 6.18.0.106

Datum přidání: 15. 8. 2014

Hodnocení autora recenze:

Nefunkční Skype        

Miroslav Vojtek

Posrana verze. Nejde se na ní přihlásit. Po nainstalování se ukáže okno v modré barvě bez okének pro přihlášení.

+ 0 / - 0

Recenze programu: Skype 6.18.0.106

Datum přidání: 22. 3. 2014

Hodnocení autora recenze:

Skype hodnocení        

MrFarrell

Program není nejhorší, ale má spousty chyb, koliduje s některými programy a po instalaci bez oznámení zablokuje port 80. Společně s některým softwarem má tendenci neustále padat a zasekávat se tak, že pomůže jedině taskkill.

+ 0 / - 0

Recenze programu: Skype 6.18.0.106

Datum přidání: 24. 6. 2013

Hodnocení autora recenze:

webka pryč        

nezdarka90

po aktualizaci mi taktež skype nenaleza webku..,ktera drive fungovala normalne..presto ze webka v jinych proframech funguje normalne.. a i mikrofon mam ve skype nastaven jako zobrazovací zařízení usb..a kamera nic ? trochu divné..přecházím zzpět na starší verzi..

+ 0 / - 0

Recenze programu: Skype 6.18.0.106

Datum přidání: 28. 5. 2013

Hodnocení autora recenze:

Skype        

Kristýna Kaposova

Měla jsem starou verzi skypu. Šlo to pomalu, a pořád se mi tam ukazovali okénka. Někdy se ani nazpl.Tak jsem si stáhla tuto, novou a je 100× lešpí, jde rychleji a vzhled je taky dobrý. Vše mi funguje.

+ 0 / - 0

Recenze programu: Skype 6.18.0.106

Datum přidání: 21. 5. 2013

Hodnocení autora recenze:

webka        

Jiří Janík

Aktualizoval jsem skype a to byla chyba. Skype mi nenajde webku. Takžr pokud neseženu jinou a funkční verzi asi bude uninstall. Nevím proč, ale nejde mi dát horší hodnocení

+ 0 / - 0

Recenze programu: Skype 6.18.0.106

Datum přidání: 13. 4. 2013

Hodnocení autora recenze:

skype        

arttisk

prosím o radu, když zapnu kameru na skype, ukazuje nohama vzhůru a nejde to nijak upravit. Jestli-že s tím máte někdo zkušenost, děkuji za radu. Honza

+ 0 / - 0

Recenze programu: Skype 6.18.0.106

Datum přidání: 26. 1. 2013

Hodnocení autora recenze:

Konferenční hovor        

SarinkaP

Asi jediná nevýhoda pro mě je, že nejde uskutečnit konferenční hovor (3 lidi a více) na webkamerách. Je to jediný program, který používám na volání, jinak jsem s nim spokojená.

+ 0 / - 0

Recenze programu: Skype 6.18.0.106

Datum přidání: 27. 12. 2012

Hodnocení autora recenze:

Skype        

Tomáš Kroupa

super program lepší než icq

+ 0 / - 0

Recenze programu: Skype 6.18.0.106

Datum přidání: 9. 8. 2012

Hodnocení autora recenze:

Po spusteni vypise chybu Microsoft        

Anton Ondrusek

Tato verzia je pre mna nefunkcna(mam winXP prof.), satrsie verzie fungovali.Vsetky starsie verzie su na http://www.oldapps.com/skype.php?old_skype=105

+ 0 / - 0

Recenze programu: Skype 6.18.0.106

Datum přidání: 4. 9. 2011

Hodnocení autora recenze:

Táto verzia sa mi nechce dať nainštalovať        

František Ďalog

Asi sa hnevá, pretože som vlani skype odinštaloval, i deď mi to dobre bežalo, teraz sa páni asi nato nahnevali. Kde nájdem verziu 4.2 ?

+ 1 / - 0

Recenze programu: Skype 6.18.0.106

Datum přidání: 4. 3. 2011

Hodnocení autora recenze:

Skype 5.0        

jaroslav formánek

jardaformanek@seznam.cz

Myslím, že to je dobrý komunikátor, ale 4.2 měla opravdu lepší vyhledávání uživatelů. 5.0 vyžaduje už přesné informace, kdežto v 4.2 jsem zadal jen město a zbytek se už ukázal. Vracím se ke 4.2.

+ 3 / - 0

Recenze programu: Skype 6.18.0.106

Datum přidání: 1. 1. 2011

Hodnocení autora recenze:

Chce to čas, klid a rozvahu.        

zetor.ostravsky

Kamarád také stresoval, že aktualizovaný Skype nenalézá známé stejně spolehlivě jako starší verze, ale skutečnost byla pouze v tom, jak se sžil s novou aktualizací, která je o mnoho kvalitnější! Hodnotím jako maximálně perfektní!!! ;)

+ 0 / - 0

Recenze programu: Skype 6.18.0.106

Datum přidání: 10. 12. 2010

Hodnocení autora recenze:

Ještě počkám :D        

Honza Květenský

Podle vašich příspěvků se stažením ještě posečkám :D

+ 1 / - 0

Recenze programu: Skype 6.18.0.106

Datum přidání: 12. 4. 2009

Hodnocení autora recenze:

Volání na pevné linky ze Skype        

Stanislav Kubeš

Od poloviny prosince mi nejde volat na pevné linky.Buď vypadne ihned při spojení nebo vydrží 7 sekund.Do té doby perfektní a hlavně laciné.Poraďte díky

+ 0 / - 6

Recenze programu: Skype 6.18.0.106

Datum přidání: 9. 1. 2008

Hodnocení autora recenze:

zacatecnik        

jojo kroky

stahl jsem si skype.Zkusil jsem zkusebni hovor.Ve sluchatkach slysim vse asi jak to ma byt,ale mikrofon nefunguje. Poradi nejaky znalec?

+ 1 / - 19

Recenze programu: Skype 6.18.0.106

Datum přidání: 15. 12. 2007

Hodnocení autora recenze:

skype!        

olga dembicka

zdravim,a prosim o radu!-neotevira se mi skype na plochu!jen do panelu!proc?co s tim?uz jsem odinstalovala a znovu nainstalovala,ale nepomohlo!po instalaci jen uvidim,jak mne vita-uz mate skype!a po kliknuti na -spustit skype-schova se do panelu dole,vic nevidim nic,nez-Skype TM-a svuj nik...

+ 0 / - 5

Recenze programu: Skype 6.18.0.106

Datum přidání: 30. 4. 2007

Hodnocení autora recenze:

Skype - přemožitel ICQ?        

Tomáš Ptáčník

Ne není tomu tak, pořád vede ICQ. Ale když se někoho zeptáte na některé 3 internetové komunikátory, tak tak určitě uslyšíte program Skype. Společnost Skype Technologies S.A. už...

+ 6 / - 0

Recenze programu: Skype 6.18.0.106

Datum přidání: 18. 4. 2007

Hodnocení autora recenze:

Technet
Online servis od Slunečnice
Shoptet
Download programu Skype je bez virů a spyware. Naše uživatele chrání Clam AntiVirus. Clam AntiVirus