Diskuse k programu Spyware Doctor 2011 8.0.0.888
8. 5. 2008 6:52
Nový
amilo7 (neregistrovaný)
Re: Výtečný antispyware
anonymní uživatel napsal:zdravim te, amiloposlouchej, nepomohol bys mi s necim, jaa mam teraz spousta spywaru v kompe a potrebuji je znicit, ale 714 Kc je pro mne moc, abych ho koupil, nedal bys mi licencni klic, dik moc
Licenční klíč nelze zaslat, pouze poradím, jak se zbavit havěti přes Spyware Doctor, aniž by si ho kupoval. E-mail: amilo7___@___seznam.___cz
19. 4. 2008 0:43
Nový
uživatel si přál zůstat v anonymitě
Re: Výtečný antispyware
zdravim te, amilo
poslouchej, nepomohol bys mi s necim, jaa mam teraz spousta spywaru v kompe a potrebuji je znicit, ale 714 Kc je pro mne moc, abych ho koupil, nedal bys mi licencni klic, dik moc
amilo7 napsal:
Spyware Doctor 5.5.0.212 jsem si nainstaloval na 3 roky starém notebooku, při instalaci se mi automaticky zvolila čeština. Mám speciální free verzi, kde mi platnost vyprší za 364 dní. Doporučuji všem, kteří se chtějí chránit před útokem v kombinaci s NOD32 a Outpost Firewall Pro.
10. 4. 2008 17:53
Nový
amilo7 (neregistrovaný)
Výtečný antispyware
Spyware Doctor 5.5.0.212 jsem si nainstaloval na 3 roky starém notebooku, při instalaci se mi automaticky zvolila čeština. Mám speciální free verzi, kde mi platnost vyprší za 364 dní. Doporučuji všem, kteří se chtějí chránit před útokem v kombinaci s NOD32 a Outpost Firewall Pro.
Přehled všech názorů
·
Tiskni