Diskuse k programu Strong DC++ 2.42
scoobydooo (neregistrovaný)
RE: Strong DC++ 2.42
to je fakt zaujimave, proste pravo... mozes stahovat, ale nemozes zdielat a poskytovat... od koho potom mam stahovat? ked zdielanie je zakazane ;) to je nieco ako, ze mozem sa dosyta najest ale vysrat sa uz nemozem ;) proste absurdita... ale chapem, dielo je dielo a aj autor a distributor si potrebuje prist na svoje. ale popravde niektore tie diela su take sracky, ze ma mrzi ten strateny cas co som pri tom stravil, nie to este peniaze a nemale co za to vyhodim...
oNdRa (neregistrovaný)
Sdílení díla, které je chráněno autorskými právy, je skutečně trestné. Můžeš si legálně stahovat filmy a muziku pro svou osobní potřebu, ale nesmíš je už nikomu dalšímu poskytnout, a to ani zadarmo! Takže pokud používáš P2P sítě a tam je nastavené automatické sdílení, tak máš asi skutečně problém... bohužel.
já (neregistrovaný)
právě mě policie vyšetřuje zato že používám strong a ponechávám stažené soubory ve sdílení,jak je to přednastaveno.jiné soubory nenabízím.Obvinují mě z poškozování autorských práv.prostě vtrhli do baráku ,měli seznam uživatelů co maj PC a všechny navštívili.já strong používám-vše si zapsali a pozvali mě k vyjádření.ono je fakt trestný ponechat ve sdílení co si stáhnu? když mam něco špatnýho-tak dostanu ban-tak jsem měl zato,že je vše v pořádku a ono není!! Prý smím nabízet jen vlastní obrázky,hudbu a video,ale od jiných ne!!!