Názory na software Strong DC++ - Slunečnice.cz
nebo Projít kategorie programů

Zkontrolováno antivirem.

Strong DC++ 2.42

Aktualizace programu 10. 1. 2011 Antivirová kontrola 12. 9. 2016 5:50

Pro hodnocení programu se prosím nejprve přihlaste

Staženo
628 141 ×

Program pravděpodobně spustíte na tomto počítači

chci si vybrat jiné parametry

Sdílet program

Názory na software Strong DC++

já
(neregistrovaný) 213.226.197.---
27. 5. 2011 3:59 Nový

RE: Strong DC++ 2.42

celé vlákno
právě mě policie vyšetřuje zato že používám strong a ponechávám stažené soubory ve sdílení,jak je to přednastaveno.jiné soubory nenabízím.Obvinují mě z poškozování autorských práv.prostě vtrhli do baráku ,měli seznam uživatelů co maj PC a všechny navštívili.já strong používám-vše si zapsali a pozvali mě k vyjádření.ono je fakt trestný ponechat ve sdílení co si stáhnu? když mam něco špatnýho-tak dostanu ban-tak jsem měl zato,že je vše v pořádku a ono není!! Prý smím nabízet jen vlastní obrázky,hudbu a video,ale od jiných ne!!!
oNdRa
oNdRa (neregistrovaný) ---.32.31.0-193.sh.cvut.cz
29. 5. 2011 23:41 Nový

RE: Strong DC++ 2.42

celé vlákno
Sdílení díla, které je chráněno autorskými právy, je skutečně trestné. Můžeš si legálně stahovat filmy a muziku pro svou osobní potřebu, ale nesmíš je už nikomu dalšímu poskytnout, a to ani zadarmo! Takže pokud používáš P2P sítě a tam je nastavené automatické sdílení, tak máš asi skutečně problém... bohužel.
scoobydooo
scoobydooo (neregistrovaný) ---.chello.sk
9. 10. 2011 9:46 Nový

RE: Strong DC++ 2.42

celé vlákno
to je fakt zaujimave, proste pravo... mozes stahovat, ale nemozes zdielat a poskytovat... od koho potom mam stahovat? ked zdielanie je zakazane ;) to je nieco ako, ze mozem sa dosyta najest ale vysrat sa uz nemozem ;) proste absurdita... ale chapem, dielo je dielo a aj autor a distributor si potrebuje prist na svoje. ale popravde niektore tie diela su take sracky, ze ma mrzi ten strateny cas co som pri tom stravil, nie to este peniaze a nemale co za to vyhodim...
Fido
Fido (neregistrovaný) ---.tmcz.cz
25. 10. 2013 13:40 Nový

RE: Strong DC++ 2.42

celé vlákno

Vítej v klubu :D

Stálo mě to u česká protipirátská unie 50.000,- 

sa
sa (neregistrovaný) 213.192.41.---
15. 12. 2013 15:46 Nový

RE: Strong DC++ 2.42

celé vlákno
MAM STEJNEJ PROBLEM PREDEVCIREM VTRHLI DO BYTU VSECHNO MI SEBRALI ZABAVILI ZALEPILY POCITAC KABELY FLESKY DVD CD A MAM CEKAT,PRED PUL ROKEM SEM PREJ NECO NEKAM POSLAL S TIMHLE PROGRAMEM TAKZE JE TO FAJN PROGRAM NA CHYTANI LIDI PREJ 4 GIGA A SKODA 12000 KČ TAKZE JSEM ZLOCINEC
Kaja
Kaja (neregistrovaný) ---.91-127-55.t-com.sk
5. 7. 2014 12:50 Nový

RE: Strong DC++ 2.42

celé vlákno
Promin, ale zni to jak nejaka legracni blbost
sa
sa (neregistrovaný) 213.192.41.---
1. 9. 2014 12:31 Nový

RE: Strong DC++ 2.42

celé vlákno
takze nakonec odneti svobody na 4 mesice s odkladem na 1 rok a zabaveni pocitace uhradit soudni vylohy,platit skodu nemusim zatim...... snad uz me daj pokoj
GreyLink
GreyLink (neregistrovaný) 79.98.73.---
20. 6. 2010 16:03 Nový

GreyLink DC++ RulezZzz

GreyLink DC++
GreyLink DC++ - NMDC klient pro P2P síť Direct Connect (DC++)
http://www.greylink.4fan.cz/
Jan Jahoda
29. 7. 2009 12:19 Nový

Uživatelé

Ahoj, mám problém se Strongem. Nevím jak tam nastavim uživatele abych mohl něco stáhnout. Help me pls :)....písnite na mail jahoda.jan@seznam.cz
hell
hell (neregistrovaný) ---.gw4.pvfree.net
20. 5. 2009 12:54 Nový

RE: Strong DC++ 2.22

ahojte!! byla jsem zvyklá používat Torrent, ale přes DC se toho dá stáhnout prý mnohem víc. Stáhla jsem StrongDC++ a nastavila češtinu - a .... dál nevím - když dám něco vyhledat a kliknu na ,,Hledat" tak to neudělá vůbec nic.... Mám to špatně nastavené nebo co? Zkrátka: když si chci něco stáhnout - jak na to? Děkuji předem moc za odpověď!!
emjoy
emjoy (neregistrovaný) 213.191.104.---
3. 4. 2009 7:31 Nový

pokračovat v stahování

mám takový dojem že když vypnu pc a pak jej zapnu tak se asi nezačnou automaticky opět stahovat nedokončené soubory které jsem předtím nestihla. může mi někdo poradit jak to nastavit nebo alespoň po jednom spouštět a pokračovat bez toho aby to šlo celé od začátku
a co znamená když je ve frontě stahování stav čekám? to jako čeká na co když je tam aspoň 1 připojen?
uživatel si přál zůstat v anonymitě ---.20.broadband11.iol.cz
1. 4. 2009 19:43 Nový

RE: Strong DC++ 2.22

celé vlákno

zdarek potreboval bich poradit s insalaci dikec

 

marcixy
marcixy (neregistrovaný) 77.48.34.---
9. 2. 2009 21:22 Nový

nastavení

Potřebovala bych poradit, prosím. Při vytvoření nastavení a následném otevření strongdc mně to píše chybu: chyba při vytváření dchub reg.klíče. Co stím? Díky moc
antonin
antonin (neregistrovaný) 193.85.151.---
20. 1. 2009 22:46 Nový

RE: Strong DC++ 2.21

Nedá se připojit k žádnému hubu. Nevím co mám špatně.
forett
forett (neregistrovaný) ---.a.softex.cz
19. 1. 2009 20:31 Nový

čeština k strong dc++

celé vlákno
zdravím,
nejsem tak zběhlý ve stahování programů,tak prosím o radu jak a kde stahnout češtinu do strong dc++  díky
Vladimir
Vladimir (neregistrovaný) ---.204.broadband9.iol.cz
3. 1. 2009 19:07 Nový

RE: Strong DC++ 2.21

pls jak mam ve strongu zobrazovat smajliky nebo kdyz nekdo posle smajlika tak se mi nezobrazi dik za radu
lubos.bozka
lubos.bozka (neregistrovaný) ---.net.upc.cz
29. 12. 2008 11:38 Nový

RE: Strong DC++ 2.21

ahoj jak vlozim cestinu do strongu dik
laumexinka
laumexinka (neregistrovaný) ---.101.broadband11.iol.cz
4. 12. 2008 10:14 Nový

problem

Ahojky mam problem stahla jsem si strong DC++ 2.21 a kdyz vsechno spustim a uz klikam na film tak mi to napise CHYBA PRI UKLADANI DATABAZE HESHE. PRISTUP BYL ODEPREN...prosim poradte mi co snim dekuji moc Ahoj Alca me icq je 397022246
hanz
hanz (neregistrovaný) ---.karneval.cz
3. 12. 2008 20:52 Nový

RE: Strong DC++ 2.21

nehlásí se mi soubor strongu.

 

uživatel si přál zůstat v anonymitě ---.karneval.cz
27. 10. 2008 10:16 Nový

seznam ke stažení

Ahoj, mám problém. Dříve jsem měl verzi 2.03, tu jsem odstranil a nainstaloval verzi 2.21. Nedotažené soubory ze složky Incomplete jsem si zálohoval a pak je přesunul zpět do verze 2.21. Když teď ale otevřu seznam souborů pro stažení přímo ve Strong DC, nezobrazí se mi staré soubory.

 

Poraďte prosím.

Haggy
Haggy (neregistrovaný) ---.czechbone.net
26. 10. 2008 21:51 Nový

HUB list

Tě bůh :)
Mám problém, který se tady už několikrát promílel a zkoušel jsem podle rad jej odstranit. Ale nic nefungovalo. V Hub listu se mi nenačte žádný seznam hubů. Jen mi to pokaždé vyhodí hlášku "Požadovaná adresa není v tomto kontextu platná" Už jsem z toho uplně makový. Mám připojení přes kabel, nastavení připojení bych měl mít dobře, adresu hubu zadávám taky dobře. Tak nevím co s tím. Mohla by prosím některá dobrá duše popsat jak a kde co nastavit ať si to můžu zkontrolovat? Díky moc za všechny rady.

hedvos
hedvos (neregistrovaný) ---.net.upc.cz
25. 9. 2008 19:14 Nový

Připojení k hubům

celé vlákno
Prosím o radu požívám strong 2.12, dodnes jelo vse v poho a ted kdyz se připojím na nějaký hub, tak to nenajde ani jednoho uživatele.
kohoutman
kohoutman (neregistrovaný) ---.karneval.cz
24. 10. 2008 9:21 Nový

Re: Připojení k hubům

celé vlákno
Já jsem na tom úplně stejně, huby s enačtou ale ani jeden uživatel. pls pomoc :-/
ahosovidaho
ahosovidaho (neregistrovaný) 89.233.180.---
26. 8. 2008 19:55 Nový

RE: Strong DC++ 2.21

stiahol som si program no PC mi ho nedokaze spusti...?co si mam este stiahnut...?
novice
novice (neregistrovaný) ---.109.broadband9.iol.cz
22. 1. 2008 20:11 Nový

RC9

Ja RC9 pouzivam jeste ted a nedam na nej dopustit, je to nejstabilnejsi DC, ktere sem za tech nekolik let co opuju na dc potkal.
gallen
gallen (neregistrovaný) ---.karneval.cz
2. 7. 2007 19:22 Nový

problém se seznamem habů

celé vlákno
Mám Strong DC++1.00 RC9 a nemůžu ho něják rozjet. Dlouho jsem ho nepoužívala.A teď když se ho snažím spustit hlásí mně to neznámá adresa. Asi to mám něják špatně nastavený. Moc prosím o pomoc. Kdyby to šlo pošlete mně řešení na svokla@centrum.cz nebo icq 207-625-413 Gallen

                         Předem díky.
 
MArk
MArk (neregistrovaný) ---.morava.adsl-llu.static.bluetone.cz
8. 7. 2007 22:00 Nový

Re: problém se seznamem habů

celé vlákno
v každém případě je 1.00release candidate 9 už velmi stara a navic nestabilni (tedy pouze VYVOJOVA !!) verze... upgraduj.
Jirka
Jirka (neregistrovaný) ---.31.broadband2.iol.cz
20. 8. 2004 23:15 Nový

Jak to nastavit?

Poradí mi někdo hublist, který by mi fungoval? Mám ADSL a když to spustím přes starý dial-up, šlape to jako hodinky, ale když to dám přes ADSL, nejde mi to vůbec. Píše chybu 404 při načítání hublistu, přitom internet přes ADSL jde skvěle.
___---======---___
___---======---___ (neregistrovaný) ---.eurotel.cz
5. 10. 2004 21:52 Nový

Re: Jak to nastavit?

Ceske hublisty >>> http://www.cnet.cz/list.txt <<<
>>> http://www.amigohub.wz.cz/Hublist.txt <<<
Zahranicni hublisty >>> http://dcgui.berlios.de/PublicHubList.config.bz2 <<<
>>> http://www.hublist.org/PublicHubList.xml.bz2 <<<
>>> http://www.p2pitalia.com/dclist/Publichublist.config.bz2
>>> http://www.indx.f2s.com/hublist.config
Vinca
Vinca (neregistrovaný) 213.31.17.---
29. 11. 2004 18:15 Nový

Re: Jak to nastavit?

Zadej nick a hlavne sdilej soubory. Cau vinca.
Vinca
Vinca (neregistrovaný) 213.31.17.---
29. 11. 2004 18:17 Nový

Re: Jak to nastavit?

Zadej nick a hlavne sdilej soubory. Cau Vinca
Petr Žoček
Petr Žoček (neregistrovaný) ---.24.broadband3.iol.cz
18. 1. 2005 21:09 Nový

Re: Jak to nastavit?

Přepni se do pasivního režimu.
Pokud chceš být aktivní musíš si na ADSL modemu nastavit NAT.
Když tak písni na emal.
Petr
majstersveta
majstersveta (neregistrovaný) 217.172.148.---
20. 1. 2005 22:03 Nový

Anglictina

Preco je ako podporovany jazyk anglictina?? Ved v tom je aj cestina, a ja som autorom slovenciny.
vosi vosi
vosi vosi (neregistrovaný) ---.backer.cz
24. 4. 2005 15:11 Nový

dotaz

nedá se stáhnout čeština ke strongdc++?
kule
kule (neregistrovaný) 80.188.22.---
3. 6. 2005 11:12 Nový

Re: dotaz

Da se stahnout cestina do StrongDC++ i do ostatních klientů. Češtiny, download klientů, popis nastavení, používání atp. najdete na www.onlinedc.org
IVANA Zázrivcová
IVANA Zázrivcová (neregistrovaný) ---.meep.cz
10. 6. 2005 10:29 Nový

Pomoc

Proč když si to stáhnu to nejde otevřít?
Jiří Doubravský
Jiří Doubravský (neregistrovaný) ---.spk.cz
10. 6. 2005 12:12 Nový

Automaticka detekce lokalizace, ci vyber po startu

Napada mne hned otazka. Proc tedy nejsou vsechny mozne lokalizace (vzdyt jsou to jen male textove soubory) soucasti instalace DC++ klientu a klient automaticky nevybere prislusnou lokalizaci hned po spusteni podle informaci z promennych prostredi operacniho systemu? Vzdyt po programove strance je to naprosto trivialni a mnoha uzivatelum by to usetrilo jednu komlikaci. Jako jeste snazsi reseni vidim ve variante kdy ihned pri prvnim spusteni se otevre okno s volbou lokalizace (byt by se jeji aktualni verze dodatecne stahovala z preddefinovanych URL ci primo pomoci P2P site DirectConnect). Minimalne u modifikovanych DC++ klientu StrongDC a CZDC++ bych nejakou lepsi formu podpory ceske lokalizace ocekaval vzhledem k tomu ze autori uprav techto modifikaci jsou cesi.
Jiří Doubravský
Jiří Doubravský (neregistrovaný) ---.spk.cz
10. 6. 2005 12:23 Nový

Re: Pomoc

Zkuste byt malikno konkretnejsi. Takto vam asi tezko poradime. Co jste stahla? Jaky to byl typ souboru? V cem se jej pokousite otevrit a jakou chybou se konkretne projevuje to "nejde otevrit"?
IVANA Zázrivcová
IVANA Zázrivcová (neregistrovaný) ---.meep.cz
13. 6. 2005 15:59 Nový

Re: Pomoc

Já ho stáhla ze stránek slunečnice...dala jsem ho uložit....a nic zeptá se mě to v čem to chi otevřít...asi mi chybí nějaký program,ale nevím jaký
Jiří Doubravský
Jiří Doubravský (neregistrovaný) ---.spk.cz
14. 6. 2005 23:38 Nový

Re: Pomoc

Aha; StrongDC je totiž "zabalen" v komprimovaném archivu typu RAR (blíže viz Wikipedia), a z něj je nutné jej před spuštěním vyextrahovat.

Zakladní softwareová výbava Windows si neporadí prakticky s jinými archivy než typu ZIP (tento formát byl už však opravdu mnohokrát překonán vyrazně efektivnějšímy algoritmy a formáty). Obecně bych doporučil používat jako souborový manažer namísto přibundlovaného Pruzkumníka mnohem schopnejši Total Commander (zde na Slunečnici na adrese http://www.slunecnice.cz/product/Total-Commander/), který si umí snadno poradit mimo jiné i s RAR archivy.

Pripadne k rozbalení archivu mužete použit specializovaný program 7-Zip (zde na Slunečnici zdarma dostupný na adrese http://www.slunecnice.cz/product/7-Zip/)
IVANA Zázrivcová
IVANA Zázrivcová (neregistrovaný) ---.meep.cz
15. 6. 2005 10:46 Nový

Re: Pomoc

Děkuji za radu....Už se mi to podařilo stáhnout a otevřít...i češtinu tam mám....Jen když dám vyhledat skupinu,tak to nereaguje....nevite proč?
Jiří Doubravský
Jiří Doubravský (neregistrovaný) ---.spk.cz
15. 6. 2005 13:53 Nový

Re: Pomoc

DirectConnect neni tak uplne P2P sit v pravem smyslu slova - ve skutecnosti se prave operace jako je vyhledavani neobejdou bez serveru. Je tedy nutne se pred vyhledavanim cehokoliv pripojit k nekteremu z dostupnych serveru (v terminologii DirectConnectu tzv. HUBů) - klávesová zkratka CTRL+P. Upozornuji vsak ze narozdil od jinych siti plati na DC HUBech prisna pravidla - jejichz dodrzovani velmi casto kontroluji desitky operatoru - ktera limituji minimalni mnozstvi sdilenych dat, charakter sdilenych dat (na mnoha HUBech je napriklad zakazano sdileni VOB souboru), poctu otevrenych upload slotů, pozaduji informace o typu pripojeni v popisu uzivatele, apod. Zakladni atributy by meli byt od pocatku trochu naddimenzovany v ocekavani spise prisnejsich podminek, pricemz pozdeji je muzete upravit. Za poruseni danypch ravidel totiz obvykle hrozi okamzity zakaz pristupu na dany HUB a to i na nekolik dni, coz novacka jiste nepotesi. Takze radeji pred pripojenim nasdilejte alespon 10GiB dat a otevrete minimalne tolik slotu ke kolika serverum (tj. HUBum) se budete pripojovat.

Cele je to malinko narocnejsi nez v pripade ostatnich siti, ktere casto prakticky zadna podobna pravidla nemaji, a umoznuji po automatickem pripojeni prakticky ihned hledat a stahovat, ale neni to zase az tak zle jak to na prvni pohled vypada :-)

Kazdopadne vidim, ze se tu zacinam naprosto nekontrolovatelne rozepisovat o detailech, ktere do komentaru na slunecnici tak uplne nepatri, takze bych vam doporucil s dalsimi dotazy zavitat radeji mezi ty "nejpovolaneji" :-) na diskusni forum pro uzivatele StrongDC na adrese http://strongdc.berlios.de/forum/viewforum.php?f=6

IVANA Zázrivcová
IVANA Zázrivcová (neregistrovaný) ---.meep.cz
15. 6. 2005 17:31 Nový

Re: Pomoc

Mohl by jste mi napsat nějaký hub,který mohu používat? A kde ho mám do programu uložit?
Jiří Doubravský
Jiří Doubravský (neregistrovaný) ---.spk.cz
16. 6. 2005 23:23 Nový

Re: Pomoc

Prakticky uz jsem postup uvedl v predchozim prizpevku. Staci skutecne jen otevrit okno s verejnym seznamem HUBu pomoci kombinace CTRL+P a po nacteni seznamu z prednastaveneho URL (muze to chvili trvat, zalezi na kvalite pripojeni) se pripojit poklepanim k libovolnemu z nabizenych serveru.

btw, doporucuji ty HUBy ktere maji v nazvu "czech", alespon do zacatku bude pro vas jiste prinosnejsi, kdyz se budete moci radit s ostatnimi uzivateli v materstine :-) (staci v kolonce pro filtr uvest "czech" a potvrdit klavesou enter).
Pavel01
Pavel01 (neregistrovaný) ---.eurotel.cz
30. 6. 2005 0:36 Nový

super, ale

Winikajici SW, pouzivam ho na serveru s W2000, ale na mem malem prenosnem PC s W98 nejde ani ... kdybych se moc snazil. Takze pouze W2k a vyse .. :-(
Jiří Doubravský
Jiří Doubravský (neregistrovaný) ---.spk.cz
1. 7. 2005 14:13 Nový

Re: super, ale

Zkus pouzit na win98 originalni DC++ . Strong je jen jeho modifikace, ktera pravdepodobne nabrala cestou i nekolik vlastnosti (spise estetickych, funkcne se jinak Strong od DC++ nijak zasadne nelisi) zavislych na winnt.
smrt_kmotricek
smrt_kmotricek (neregistrovaný) ---.eurotel.cz
3. 7. 2005 22:26 Nový

Re: super, ale

problem je v tom ze win98 maji zastaraly socket. mel by pomoci update socketu ze stranek microsoft.com. jestli i to nezabere pouzivej zakladni dc++ ktery sice nic neumi ale mel by fachcit.

sosani zdar
Jiří Doubravský
Jiří Doubravský (neregistrovaný) ---.spk.cz
4. 7. 2005 22:26 Nový

Re: super, ale

DC++ je vykonnym jadrem Stronga a poskytuje mu prave ty schopnosti ktere by mel P2P klient mit, vse ostatni co autor StrongDC jsou spise podruzne features. V DC++ stejne jako ve StrongDC nasdilite soubory a stahnete je od kohokoliv se vam zamane - co si vic prat. Takze to tvoje "dc++ ktery sice nic neumi" je opravdu hodne mimo realitu. :-)
hanusk
hanusk (neregistrovaný) ---.142.24.212.kve.cz
7. 7. 2005 22:25 Nový

Nevím co s tím

Nainstalovala jsem si strongDC++ a vůbec nevím co s tím....můžete mi prosím někdo poradit? Nebo mi dát odkaz kde najdu návod??Děkuju
Marek
Marek (neregistrovaný) ---.spk.cz
8. 7. 2005 10:06 Nový

Re: Nevím co s tím


p.s.: Jinak podle meho nazoru je DC++ pro uplne zacatecniky zbytecne komplikovany, jeho ovladani neni prave nejintuitivnejsi a DC HUBy jsou svazany velkym mnozstvim pravidel a omezeni na ktere pod jistymi tresty (blokovani pristupu nejcasteji) dohlizi stado nactiletych, velmi nerudnych operatoru hubu. :-)

Pokud by vam tedy z nejakeho duvodu DC++ nakonec nesedlo, doporucuji vyzkouset radeji podstatne rosahlejsi P2P site (edonkey a gnutella) ktere lze pouzivat mnohem snadneji a intuitivne pomoci programu S H A R E A Z A (dostupneho zde na slunecnice.cz). Prakticky pak skutecne staci jen stahnout, nainstalovat, pustit, vyhledat a stahovat - s minimumem zbytecnych komplikaci (pokud tedy s vubec nejakymi) ;-)
Mišák
Mišák (neregistrovaný) ---.uh.cz
13. 7. 2005 9:40 Nový

Proč to nefunguje??

Mam takovy problem, po nainstalovaní Stronga ho v poho rozjedu, nastavim co potrebuju, pripojim huby, lidi ode me zacnou stahovat, ale kdyz si chci neco v Search vyhledat, tak to na me plivne hlasku "Searching is currently disabled (type +reg for how to enable).txt" opravdu netusim proc, kdyz sem ho mel nainstalovany pred par dny, se stejnym Nickem, nastavenim i sdilenymi daty, nic takoveho to nechtelo.
Poradte pls. Dik
petra
petra (neregistrovaný) ---.chello.upc.cz
17. 7. 2005 21:51 Nový

nevím jak nainstalovat

Mám takový problém. už tady jednou padl. Stáhnu si soubor .rar a nevím jak to mám nainstalovat. jak jste zde psali. použila jsem total commander, spustila program, ale když ho zavřu, musím ho znovu otvírat jen přes total commander a ne přes start a programy. nevíte jak na to??
václav Urban
václav Urban (neregistrovaný) ---.253.broadband3.iol.cz
21. 8. 2005 13:43 Nový

nebyla nalezena knihovna

ahoj stáhnul jsem si strongDC++ rc10 a když se to snažím spustit hlásí mi to:"Nebyla nalezena potřebná dymanická knihovna. Soubor PSAPI.DLL nebyl nalezen". Co s tím?? Díky
pavel jozefcak
pavel jozefcak (neregistrovaný) ---.jozefcak.uh.cz
23. 8. 2005 11:45 Nový

win98SE

nejde mi to zpustit mam win98SE
Kopecek
Kopecek (neregistrovaný) ---.102.broadband4.iol.cz
18. 9. 2005 7:55 Nový

Re: nevím jak nainstalovat

To už si asi děláš pr.el, ne?
smrt_kmotricek
smrt_kmotricek (neregistrovaný) ---.eurotel.cz
1. 10. 2005 20:16 Nový

Re: super, ale

jestli rikas podruzne features segmentovemu stahovani,pro OP fake detektor,u noveho stronga moznost stahovat nedotahle soubory,na nase pomery prizpusobenej web server a fligny na proviedera,komfortni chatovani(barevne odliseni useru + kontextove menu)pak jsi tezkej frajer,ktery patrne o tom jen cetl:)
Jiří Doubravský
Jiří Doubravský (neregistrovaný) ---.spk.cz
2. 10. 2005 1:38 Nový

Re: super, ale

Typicke. Tohle je typicke pro radu diskutujicich, casto pokud citi nejistou pudu pod svymi argumenty, neni nad to nejak "popularne" zpochybnit kompetentnost toho kdo je napada, vidte? (btw, opravdu nechapu co mate proti cteni, v tomto pripade napriklad zdrojovych kodu ... takovy ctenar muze zistat vice znalosti o danem programu nez kdejaky praktik) :-). Kazdopadne k tomu coste uvedl reknu jen tolik: oba zjevne vidime hranici mezi klicovou a podruznou funci nekde uplne jinde. Pokud absence nejake funkce neovlivni primarni funkce, pak tato funkce neni klicova, a to plati imho o vsech ktere jste jako priklady uvedl. Mimochodem toto vlakno bych timto radeji uzavrel, nevydim zadny smysl v tom dohadovat se o prinosech te ci one modifikace. Pouze jsem reagoval na vase ponekud silne, a nepravdive tvrzeni, ze DC++ ve srovnani se StrongDC neumi nic -- pravdou je, ze umi prave to podstatne.
smrt_kmotricek
smrt_kmotricek (neregistrovaný) ---.eurotel.cz
2. 10. 2005 5:55 Nový

Re: super, ale

ano uzavrel bych to -nema smysl diskutovat s nekym kdo nechape zasadni vliv techto funkci (kuprikladu jednu konkretni.segmentovym stahovanim to stahnu<kdyz se zadari> daleko rychleji)= ano oba dva umi stahovat,casove to vyjde jinak :)).

predpokladam ze pouzivate integrovany stahovac v internet exploreru a ne programy typu flash get,misto data mineru pouzijete CTRL+F,integrovany FW v winxp sp2 misto normalniho FW...
dale pouzivejte staricky dc(bez ++ z neo modusu)-stahovat to umi vyhledavat a pripojit se taky.prece byste nepouzival neco co ma v sobe kontrolu dle hashe (takova podruzna funkce),sice vas s tim vyrazi na 99% hubu ale coz jste zasadovy.
tolik k tem "podruzne features".

...typicke pro radu diskutujicich, ... nejistou pudu pod svymi argumenty... "popularne". :))) Tyto vsuvky beru jako vatu na vyplneni aby to vypadalo ze jste toho napsal hodne a v celkovem duchu i "fundovane" :))

v otazce teorie a praxe jen doufam ze nedelate ve zdravotnictvi,v doprave,stavebnictvi,potravinarskem prumyslu ..s vasim nazorem se snazte uchytit maximalne v politice .

howgh
smrt_kmotricek
smrt_kmotricek (neregistrovaný) ---.eurotel.cz
2. 10. 2005 7:11 Nový

Re: Proč to nefunguje??

pise to hledani je momentalne nepristupne napis +reg pro povoleni .cili ten hub chce aby ses prvne u nej zaregistroval a pak ti to povoli (registrace ma sve vyhody tak nevahej).je to nova moda na hubech ze bez registrace ti nepujde hledani i stahovani.
Miro
Miro (neregistrovaný) ---.84-47-62.telecom.sk
13. 10. 2005 11:45 Nový

Re: win98SE

Ani mne, a tiez mam wibn98SE. A neviem preco. Uz sme dvaja
JD
JD (neregistrovaný) ---.spk.cz
13. 10. 2005 22:02 Nový

Re: win98SE

Originalni DC++ ze ktereho modifikace StrongDC vychazi nema na Windows 98 zadne problemy (tedy alespon ja zadne nezaregistroval). Chyba je tedy na strane autora strongu -- doporucuji zeptat se jej zda ma v planu se tim nejak zabyvat primo na jeho diskusnim foru: http://strongdc.berlios.de/forum/

Nebo muzete zkusit nekterou z dalsich modifikaci (pokud vam orig DC++ nevyhovuje) - strongDC je jen jednou z mnoha viz http://en.wikipedia.org/wiki/DCPlusPlus#DC.2B.2B_mods
Drogba
Drogba (neregistrovaný) ---.cnet.sk
24. 10. 2005 13:57 Nový

Re: nebyla nalezena knihovna

presne toto, sa stava aj mne, mam Windows ME, neviem ci s tym je nejaky problem
Zdeněk
Zdeněk (neregistrovaný) ---.goldware.cz
4. 11. 2005 17:33 Nový

Re: win98SE

Už tři a mam též win 98se.
kotiik
kotiik (neregistrovaný) ---.net.tvtrinec.cz
9. 11. 2005 19:33 Nový

pomoc pleas

jak mam dc nastavit pleas ppisni na mail!diky moc!
Speedy
Speedy (neregistrovaný) ---.chello.upc.cz
10. 11. 2005 22:31 Nový

Re: pomoc pleas

ZKus http://prolamy.wz.cz tady najdes veskere informace o nastaveni DCcka.
makyn
makyn (neregistrovaný) ---.79.broadband3.iol.cz
16. 11. 2005 15:59 Nový

strong pro linux

nevíte někdo kde stáhnout strong pro linux
JD
JD (neregistrovaný) ---.spk.cz
18. 11. 2005 0:55 Nový

Re: strong pro linux

Obavam se ze autor Stronga je jen prosty Wokenar :-), a zda se ze binarky pro sofistikovanejsi systemy nevytvari. Kazdopadne existuji jiní linuxoví Direct Connect klienti. Stačí se trochu porozhlédnout:

viz:
- seznam klientů pro linux pod příslušným heslem Wikipedie na
Wikipedia.org : Direct Connect network - Linux/Unix
- nebo výstup z vyhledávače
Google.com : "linux direct connect client"
svejk
svejk (neregistrovaný) ---.6.broadband3.iol.cz
20. 11. 2005 22:41 Nový

jak neztahovat File listy

Chtěl bych se zeptat jak se vypína stahování filelistů dík moc.
vita
vita (neregistrovaný) ---.bluetone.cz
23. 11. 2005 15:56 Nový

chyba pri hledani

Mam dotazek. Uz par let mam CZDC++ a ted jsem chtel vyzkouset DCstrong. Jenze ejhle ono v nem nejde vyhledavat. Kdyz zkopiruju stare nastaveni tak bubec a kdyz dam nove, tak mi to napise akorat ze nasel textak se jmenem "searching is currently disablet" nu tak co s tim vite nekdo? Diky
Ivan
Ivan (neregistrovaný) ---.84-47-50.telecom.sk
26. 11. 2005 16:06 Nový

Re: Jak to nastavit?

Jak to nastavit?
JJ
JJ (neregistrovaný) 85.207.11.---
26. 11. 2005 17:05 Nový

Re: Proč to nefunguje??

Koukam za v siti DC je vubec velka moda uzivatelum neustale ruznymi metodami komplikovat pristup do site. eMule rulez :-)
JJ
JJ (neregistrovaný) 85.207.11.---
26. 11. 2005 17:11 Nový

Re: nevím jak nainstalovat

soubory z archivu musis pochopitelne rozbalit a pak teprve program spustit. Spoustet jej primo z archivu (tedy docasne ulozeny v jakesi zmeti smeti adresare TEMP) rozhodne neni dobry napad. Rozbaleni v Total Commanderu provedes jednoduse pomoci volby Dekomprese v menu Soubory. RAR Archiv samotny pak muzes (resp. mela bys, abys to z nej opet omylem nezpoustela :-)) smazat.
VIKI HER
VIKI HER (neregistrovaný) ---.m-zone.cz
6. 12. 2005 18:25 Nový

jak tam hodit cestinu??

nevim jak se tam nainstaluje cestina. Anglicky nerozumim uplne vsemu...dik
JD
JD (neregistrovaný) 195.178.95.---
8. 12. 2005 12:38 Nový

Re: jak tam hodit cestinu??

Bohuzel se zda ze i v tomto pripade jde stronDC cestou : "zkouplikuj uzivateli pouzivani P2P co nejvice to jde".

Teoreticky by mohla byt v programu automaticka detekce jazyka v operacnim systemu, ... nicmene neni, neptejte se mne proc - je to pro mne zahada. StrongDC se vas dokonce na volbu jazyka nezepta pri prvnim spusteni, coz je uz docela na povazenou.

Skutecne musite proniknout pres anglicka menu az do nastaveni (File-Settings...) a v nem na karte (General - Appearance) do policka Language file zadat umisteni k XML souboru obsahujiciho lokalizacni retezce.

Pokud dany XML soubor nemate prilozeny k StrongDC bude ho patrne navic jeste nutne nekde dohledat. Patrne pomoci do te doby anglickeho StrongDC :-)

Autori o uzivatelske privetivosti rozhranni evidentne nikdy neslyseli, je to docela ostuda.
jakub
jakub (neregistrovaný) ---.chello.upc.cz
11. 12. 2005 8:11 Nový

ja nainstalovat???

potřeboval bych poradit jak nato nevím co tam mam nastavit-mam net od upc tak nevím jestli mama nastavit cabel?pak měto stale píše že nejsou sloty,sdílím 15gb....?
Martina Pavlatowa
Martina Pavlatowa (neregistrovaný) ---.lsanca.dsl-w.verizon.net
21. 12. 2005 18:52 Nový

Muze mi nekdo poradit

Vcera jsem si koupila prvni novy pocitac a stahla strong++ 1.00RC9. Potrebovala bych napsat recept -kucharku, jak tento program pouzit, zrejme delam neco spatne.
Kliknu na Strong DC.exe, pak na always allow connection to this program on all ports. Pak kliknu na ikonku monitoru-public hubs a objevi se mi tam cela rada statnich vlajek ruznych zemi. Pak kliknu na ceskou vlajku, ale pise mi to nazpatek you share 0MB, but the min share is 5120MB(Active 5120MB/Passive 5120)a pod. Nekolikrat mi to napsalo minimum upload slots 1 you have 0 slots open. Zajimaji me nase filmy, ale zadne na svem pocitaci nemam. Kdyz dam primo do search for nazev ceskeho filmu, file type video, a kliknu na search, naprosto nic se nedeje.
S pocitacem nemam prakticky zadne zkusenosti, krome posilani majliku, diky moc vsem za radu.
Lenka
Lenka (neregistrovaný) ---.netbox.cz
6. 2. 2006 16:47 Nový

Re: win98SE

Ja sem si ten soubor dokonce stahla, pak jeste jeden, ktery to chtelo, a stejne prd. Zase to na me vyplivlo neco jinyho.
P.S.: Win 98 SE :-)
Marek
Marek (neregistrovaný) 195.178.95.---
7. 2. 2006 12:26 Nový

Re: win98SE

Stejny problem mas i s oficialnim/originalnim/puvodnim DC++ ?

Zkus ho stahnout ( treba ze stahuj.cz , nebo primo z domovských stránek DC++ , tady na slunecnici jsem ho kupodivu nenasel :-( ) , a dej vedet jak to dopadlo. Hadam ze origos DC++ bude "cistsi" a univerzalneji pouzitelne nez vsim moznym zaneradene modifikace ala strongDC++.
BHM
BHM (neregistrovaný) ---.114.broadband5.iol.cz
25. 3. 2006 12:08 Nový

Re: Jak to nastavit?

taky mi to delalo, mel jsem chybne zadano nastaveni pripojeni, mel jsem Adsl a jedu pres wiFi, nastavil jsem wifi a jede to.
Johnny
Johnny (neregistrovaný) ---.chello.upc.cz
13. 4. 2006 23:18 Nový

SUPER

Fakt perfektni, stahnete tam strasne moc...doporucuju
http://www.make4u.cz
Tatranka
Tatranka (neregistrovaný) ---.chello.upc.cz
24. 4. 2006 22:33 Nový

NEJNOVJEJŠÍ VERZE STRONGDC++ A ČEŠTINY

NEJ VERZE Strongdc++ a ostatních kvalitních klientů pro DC++ další zajímavosti pro DC++ návody manuály pomoc odkazy a hlavně češtiny a slovenštiny najdete u mě na největším DC++ portalu http://xpojnt.iglu.cz
m
m (neregistrovaný) ---.spk.cz
24. 4. 2006 23:40 Nový

Samochvala smrdi !

Samochvala smrdi , dnes uz to asi jinak nejde ...

Imho se ale ten web nemuze stat popularnim, uz kvuli te prastene a naprosto nezapamatovatelne url adrese ... vazne na tom bych zapracoval jako prvni :-) ... vem si treba takovy prolamy.cz ... je hnusnej, spatne udrzovanej, autor v zivote neslysel o konceptech jako wiki, rss, nic ... ale je relativne popularni - proc asi :-)
Tatranka
Tatranka (neregistrovaný) ---.chello.upc.cz
25. 4. 2006 0:53 Nový

Re: Samochvala smrdi !

no nerek bych pac u me to samochvala neni (po strance kodu je to sracka) ale po strance obsahu (a mam neco prolezleho a takovej web nenajdes ani v zahranici)- kazdej bude sve dite vychvalovat a ja mam proc pac pres rok nekolikrat dene se staram o obsah - veb se zobrazi 99%, rozliseni 99%, da se celkem prohlizet i na 64/64 pripojeni vic si jako absolutni amater nemusim prat :-) prolamy a xpojnt sou uplne rozdilne weby :-)prlamy jsou prvni legenda a ukazuji uplnej zaklad tod vse..
a ta prastena a naprosto nezapamatovatelna url no ze zacatku mozna tomu tak bylo :-) - jinak nejde o samochvalu ale o reklamu aby lidi zblbli nasli nekde vsechno ;-)
xCorEx
xCorEx (neregistrovaný) ---.nat.karneval.cz
5. 5. 2006 18:05 Nový

Nejlepší stahovač

Je BearShare Na www.bearshare.com
Kolja Svěrák
Kolja Svěrák (neregistrovaný) ---.karneval.cz
9. 5. 2006 9:27 Nový

trapná reklama

Jde jen o odkaz na stránku trapáčka, který rád vyrábí stránky a chce za to peníze...
m
m (neregistrovaný) ---.spk.cz
11. 5. 2006 23:47 Nový

Shareaza , eMule , ....

To je jen nezasveceny blabol. Jen proto ze to maji uvedeno v titulku svych web stranek jeste neni zarukou toho, ze je to pravda :-)) ... daleko lepší jsou Shareaza nebo eMule (pokud vam tedy jde o data sdilena v sitich gnutella eventuelne edonkey/kademlia) ... BearShare je placeny proprietalni uzavreny bastl se vsim negativnim co z toho vyplyva, zatimco eMule a Shareaza jsou opensource projekty pod licenci GPL sirene kompletne zdarma navic vzhledem k opensource povaze i bez rizika ze si do pocitace zanesete nejaky adware/spyware.
Joey
Joey (neregistrovaný) ---.chello.upc.cz
6. 8. 2006 13:01 Nový

Je to pomalý

Direct Connect je šíleně pomalá síť-vůbec jedna z nejpomalejších co existují. Existují lepší alternativy.
Marek
Marek (neregistrovaný) ---.morava.adsl-llu.static.bluetone.cz
6. 8. 2006 14:00 Nový

Ale kdepak .. neni to tak cernobile ...

On problem neni ani tak v tom ze by byla pomala - to opravdu neni, zalezi predevsim na kvalite dostupnych zdroju ... pokud ma DC nejaky nedostatek, je to predevsim jeho komunitni struktura. DC huby vytvari zcela izolovane komunity a neumoznuji, tak jako napriklad emule, vyhledavat napric celou siti ... o nejake decentralizovane architekture pro vyhledavani jako je kademlia si u DC++ muzeme nechat jenom zdat. To vsak nemeni nic na tom, ze DC je opravdu nejbohatsi P2P sit co se tyce dostupnych lokalnich veci (ceska hudba, cz dabovane filmy, cesky lokalizovane hry nikde jinde opravdu nenajdete - tedy az na obchody, ze :-) ) - a snad za to vdeci v nemale mire prave i ruznym vstupnim podminkam ktere jsou pro DC huby typicke - minshare, ucinna likvidace fakeshare .... Proste DC je mezi P2P zajimavy fenomen, ktery vyvojove jako by zustaval kdesi vzadu, presto jeho uzitecnost a ucinnost jsou velmi dobre ... Na ne-ceske veci existuji opravdu lepsi alternativy ... minimalne Shareaza, eMule a BitTorrent ktery je vytecny na vykryti prvniho naporu zajmu at je jakkoliv zdrcujici. Nic nebrani tomu je pouzivat spolu s DC++ , perfektne se doplnuji.
hnizdow
hnizdow (neregistrovaný) 62.240.186.---
7. 8. 2006 2:12 Nový

Re: jak tam hodit cestinu??

je to docela ostuda, u cloveka, ktery tak rozumi co je dc a proc ze potrebuje do programu takoveho razu jeste cestinu, nereknu cze win, ale takovej jednoduchej program zvladne anglicky i maly dite
petr
petr (neregistrovaný) ---.wia.cz
20. 8. 2006 18:55 Nový

Děkuji za radu..

to je ta odpověď jó to (děláš si pr.el ) Hmm. no jó jsem asi chodí všichni znalci já myslel že to tu je od toho když si člověk neví rady tak se tu něco dozví a néé jen si děláš pr.el. tak dík za radu...
kejda
kejda (neregistrovaný) ---.net.upc.cz
23. 8. 2006 19:39 Nový

strong

prosim vas jak mam udělatz aby mi ve strongu nestahovali lidi to co nemam ještě dotažený.diky za radu
Mark
Mark (neregistrovaný) ---.morava.adsl-llu.static.bluetone.cz
23. 8. 2006 20:13 Nový

Re: strong

Proc bys to zakazoval ... vzdyt to je naprosto zadouci vec ktera podporuje efektivitu P2P site ... nech to prosim tak jak to je pokud muzes.
Mark
Mark (neregistrovaný) ---.morava.adsl-llu.static.bluetone.cz
23. 8. 2006 20:14 Nový

Re: strong

Jo a neplet si to prosim se zakazem sdileni nedokoncenych souboru ... zni to sice podobne ale ten zakaz se tyka neceho uplne jineho :-)
kejda
kejda (neregistrovaný) ---.net.upc.cz
23. 8. 2006 20:27 Nový

Re: strong

ja to nechapu na dc lidi odemě stahujou to něco až to stahnu a nazdílím a ve strongu to stahuje ještě to nemam staženy.to je mi divny
Mark
Mark (neregistrovaný) ---.morava.adsl-llu.static.bluetone.cz
23. 8. 2006 21:01 Nový

Re: strong

Co je na tom divneho ? Takto to uz DAAAVNO funguje ve vsech modernich P2P sitich mezi ktere se diky Strongu pred casem zaradila konecne i DC ... Sice to nemas stazene cele, ale mas stazenou urcitou cast a prave tu uz prece logicky muze tvuj klient automaticky nabidnout ke sdileni tem kteri se ten samy soubor pokousi stahnout take ...
Saša
Saša (neregistrovaný) ---.179.broadband5.iol.cz
12. 9. 2006 17:01 Nový

Redakčně smazáno

6. 4. 2008 16:59 smazal Tomáš Filípek, důvod: warez
Mark
Mark (neregistrovaný) ---.morava.adsl-llu.static.bluetone.cz
12. 9. 2006 17:30 Nový

Re: NEJNOVJEJŠÍ VERZE STRONGDC++ A ČEŠTINY

Stahni ho treba odsud : DC.SOSEJ.CZ pruvodce instalaci českeho StrongDC

Je tam nejnovejsi verze Strong (k tomuto dni 2.02) ktera je upravena tak aby ihned po spusteni se pripojila k nekolika popularnim ceskym hubum a byla hned po spusteni lokalizovana do cestiny ... instalace teto varianty je trapne jednoducha jen spustis instalator a klikas na jedine misto na obrazovce :-) - ostatne to mas popsane v tom pruvodci na ktery odkazuji.
Tatranka
Tatranka (neregistrovaný) ---.net.upc.cz
12. 9. 2006 19:23 Nový

Re: NEJNOVJEJŠÍ VERZE STRONGDC++ A ČEŠTINY

nebo tady najdeš vše odhledne Direct Connect http://xpojnt.iglu.cz ;-)
Mark
Mark (neregistrovaný) ---.morava.adsl-llu.static.bluetone.cz
21. 9. 2006 16:38 Nový

Zde hledejte nejžhavější novinky (filmy, hry, ...) dostupné na výměnných sítích

== DC.SOSEJ.CZ ==

Na tomto webu jsou pravidelně zveřejňovány odkazy ke stažení těch nejnovějších filmů, her či hudby ... stačí jen projít si průvodce "jak stahovat z DC.sosej.cz" a pak už jen na jediné kliknutí můžete stahovat. (o maximální pohodlí se postarají RSS)

== DC.SOSEJ.CZ ==
ChemicalOne
ChemicalOne (neregistrovaný) ---.eurotel.cz
26. 10. 2006 9:11 Nový

Pomoooc

Mám takový problémek, všechno jsem nainstaloval, běží všechno tak jak má. Ale když dám vyhledávat (search) tak mi to vůbec nereaguje. Ikdyž mám Wireless připojení, zkoušel jsem i jiná a pořád nic. Samo, že mám nasdíleno a jsem připojen na haby. Ale pořád nic.
Poradíte ?????
Mark
Mark (neregistrovaný) ---.morava.adsl-llu.static.bluetone.cz
26. 10. 2006 9:20 Nový

Re: Pomoooc

V tom pripade jsi patrne jeden z tech nestastnych uzivatelu, kteri budou muset byt pripojeny pasivne (dokud si nezajisti presmerovani portu na svem routeru) - moznost prepnout na pasivni pripojeni mas na stejnem miste jako volbu typu pripojeni. Mimochodem, zkus eventualne zda tvuj router neneni schopen namapovat porty automaticky pomoci UPNP, kdyz to nevyjde, zbyva uz jen namapovat je rucne nebo se pripojit pasivne. Upozornuju ze nevyhody pasivniho pripojeni jsou vsak pomerne obrovske. Totiz budes tak mi pristup jen k velmi omezenemu poctu pripojenych uzivatelu (nepripojis se k tem, co jsou podobne jako ty pripojeni pasivne, pouze aktivne pripojeny uzivatel ma pristup ke vsem)
ChemicalOne
ChemicalOne (neregistrovaný) ---.eurotel.cz
26. 10. 2006 9:31 Nový

Re: Děkuji,ale...

Děkuji, ale jak se to tedá dá namapovat UPNP. Co to je? Jak to přesně udělat? Nejsem žádnej nováček, ale tohle de uplně mimo mě.
Děkuju za odpověď.....
Mark
Mark (neregistrovaný) ---.morava.adsl-llu.static.bluetone.cz
26. 10. 2006 11:20 Nový

Re: Děkuji,ale...

UPNP, pokud to podporuje váš router/modem, zajistí zcela automatické namapování portů. Stačí tuto možnost pouze zvolit ve StrongDC++ ... je to stále v tom samém dialogu nastavení stále na jedné a té samé záložce :-)


bližší info viz tato diskuze http://forum.zive.cz/viewtopic.php?p=155348&sid=eb1960d437e5ebf4feb1b8515f6a2d92
Tatranka
Tatranka (neregistrovaný) ---.net.upc.cz
14. 11. 2006 23:00 Nový

Češtiny a Slovenštiny pro poslední verze StrongDC++ 2.00 - 2.03

Jestli někdo potřebuje češtinu nebo slovenštinu na poslední verze StrongDC++ 2.00 - 2.03 najdete je u mě na webu http://xpojnt.iglu.cz ;-)
Honza
Honza (neregistrovaný) ---.net.upc.cz
16. 12. 2006 23:07 Nový

Problem s veřejnými huby

Strong mi normalne chodí - připojím se na nějaké huby (přes "Naposledy otevřené huby"), stahuju, sdilim, ale mam problem, ze pokud kliknu na tlacitko "veřejné huby", napise mi to: "Stahovani selhalo: Pokus o připojení selhal, protože připojená strana v časovém intervalu řádně neodpověděla, nebo vytvořené př". Nebo hlášku "POžadovaná adresa není v tomto kontextu platná"
Dekuji za pomoc.
Mark
Mark (neregistrovaný) ---.morava.adsl-llu.static.bluetone.cz
17. 12. 2006 12:23 Nový

Re: Problem s veřejnými huby

hublisty se stahuji ze serveru "tretich stran", a ty samozrejme zanikaji a vnikaji stejne jako huby samotne ... podobny problem jsem zaznamenal i ja, kdyz prestal byt dostupny hublist na adrese serveru hublist.org ... zkuste misto nej pouzit nektery z techto hublistů odkazovaných na této stránce http://dcplusplus.unas.cz/hublist.htm
Mark
Mark (neregistrovaný) ---.morava.adsl-llu.static.bluetone.cz
17. 12. 2006 12:29 Nový

Re: Problem s veřejnými huby

adresy kvalitnich proverenych hublistů jsou i na teto strance ... http://zacatecnik.com/index.php?clanek=4
Honza
Honza (neregistrovaný) ---.net.upc.cz
21. 12. 2006 9:42 Nový

Re: Problem s veřejnými huby

Dekuji za pomoc, pomohla :)
bobek
bobek (neregistrovaný) ---.82.broadband4.iol.cz
3. 1. 2007 15:23 Nový

Re: Problem s veřejnými huby

co kdyz mi nefunguje zadny hublist? :( hlasi to stejnou hlasku jako vam u hublist.org
Jech
Jech (neregistrovaný) ---.dev-net.cz
17. 1. 2007 18:54 Nový

Návod

Kompletní flashový návod na flash-dc.net
uživatel si přál zůstat v anonymitě ---.zilinet.cz
23. 5. 2007 19:56 Nový

Re: Problem s veřejnými huby

lenkaHonza napsal:
Dekuji za pomoc, pomohla :)
prosím o tutéž radu. díky
sim
sim (neregistrovaný) ---.feld.cvut.cz
29. 5. 2007 13:56 Nový

Re: nevím jak nainstalovat

petra napsal:
Mám takový problém. už tady jednou padl. Stáhnu si soubor .rar a nevím jak to mám nainstalovat. jak jste zde psali. použila jsem total commander, spustila program, ale když ho zavřu, musím ho znovu otvírat jen přes total commander a ne přes start a programy. nevíte jak na to??

Nepises sice moc podrobnosti ale pokud sel spustit z archivu, nemusi se asi instalovat. Potom navrhuju nasledujici postup: 1. Rozbal soubory do nejaeho rozumneho adresare (napr C:\programy\xxxxxx\ kde xxxx je nejaky rozumny nazev)

2. Vytvor zastupce spustitelneho souboru kde chces (tj. na plose nebo vnabidce start)

Zastupce se da vytvorit velmi pohodlne i z TC pretazenim pravou klavesou.....

p.s. doporucuju se podivatna stranky raru (tusim winrar cz)

veselkazdenda
veselkazdenda (neregistrovaný) ---.net.upc.cz
9. 7. 2008 14:37 Nový

Re: Problem s veřejnými huby

Honza napsal:
Strong mi normalne chodí - připojím se na nějaké huby (přes "Naposledy otevřené huby"), stahuju, sdilim, ale mam problem, ze pokud kliknu na tlacitko "veřejné huby", napise mi to: "Stahovani selhalo: Pokus o připojení selhal, protože připojená strana v časovém intervalu řádně neodpověděla, nebo vytvořené př". Nebo hlášku "POžadovaná adresa není v tomto kontextu platná"
Dekuji za pomoc.
 Měl sem ten samý problém. Zkus tyhle: http://www.cnet.cz/list.tx    http://hub.unas.cz/list.txt     jsou tam teda akorát český huby, ale za to jich je celkem dost,...
hanz
hanz (neregistrovaný) ---.karneval.cz
3. 12. 2008 20:50 Nový

Re: strong

Mark napsal:
Snad nebudu za vola ale stáhl jsem si strong 2.21 a nic se neděje . Ukazuje se mi jako neznámý soubor. Co s tím??
Mark
Mark (neregistrovaný) 195.113.183.---
30. 5. 2007 12:49 Nový

Re: nevím jak nainstalovat

tady bych si dovolil doporučit namísto placeného shareware winrar prakticky totožný (tedy z uživatelského hlediska) 7-zip (ke stažení zde -> http://www.7-zip.org/cs/ ), který je zcela zdarma. Je to možná pro mnohé detail, ale myslím, že pro ty kteří chtejí používat software legálně a zdarma je to informace užitečná :-)
uživatel si přál zůstat v anonymitě ---.pilsfree.net
6. 12. 2008 14:05 Nový

Re: strong

http://www.7-zip.org/
 zkus tohle
 
Mark napsal:
Snad nebudu za vola ale stáhl jsem si strong 2.21 a nic se neděje . Ukazuje se mi jako neznámý soubor. Co s tím??

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware. Naše uživatele chrání ESET NOD Antivirus.