Diskuse k programu VLC media player 2.0.1
Gladstom (neregistrovaný)
Re: PROBLEMY S DIAKRITIKOU
Funguje to :) Ušetril si mi kopec času, vďaka.
já (neregistrovaný)
Díky za pomoc :-) Už jsem nevěděl, co mám dělat.
uživatel si přál zůstat v anonymitě
Šikula, díky moc. Prošel jsem x návodů, ale žádný nepomohl, přestože jsem dělal vše podle návodu. Konečně to jede ;)
VLCuser (neregistrovaný)
PROBLEMY S DIAKRITIKOU
potom ako som nainstaloval tuto verziu, objavil sa podivny fenomen , ze mi to zacalo neakceptovat titulky s diakritikou. Skusal som rozne fonty aj nastavenia (Latin2, Windows1250) a nic nepomohlo.. avsak nahodou som prisiel na zaujimavu vec.. problem nastane iba vtedy ak je naraz pouzitych viacero jazykovych verzii titulkov, vyzera to tak, ze encoder sa taha na prvu z nich, ostatne su ignored.. Cize staci ak tam ponechate iba jednu verziu tituliek a nastavenie je na Eastern European Windows 1250 a malo by to slapat.. hadam to niekomu pomoze v tapani.. :)
Johny (neregistrovaný)
Re: NEJDOU TITULKY
Mě pomohlo ve VLC v nastavení titulků změnit "Výchozí enkodér" na "Eastern European (Windows-1250)" zobrazuje to pak i českou diakritiku správně :)
Pavel (neregistrovaný)
Změňte písmo v nastavení titulků VLC z Arial na Arial black a titulky vám půjdou.
CzechMan (neregistrovaný)
Mě fungujou nomálně ;)
nought (neregistrovaný)
NEJDOU TITULKY
Nová verze 1.1.10 má chybu. Nelze v ní spouštět titulky! Předchozí verze bez problémů. Používám tento přehrávač již léta a stalo se mi to poprvé. Musel jsem přeinstalovat zpět na starší verzi a to pomohlo.