Odpověď na názor

Reagujete na názor:

19. 2. 2010 23:55

redbull (neregistrovaný)

RE: Windows Media Player 11

Chtela bych vas poprosit, jestli by mi nekdo nedokazal poradit... Mam problem s WMP11.. Vubec mi nejde spustit, kdyz v nem chci otevrit film, tak mi to napise: Program WMP prestal pracovat.. Hledani reseni problemu. Tohle se mi tam objevovalo asi od zacatku, co mam novy notebook. Ale nejak zvlast jsem to neresila, protoze jsem si nainstalovala jine prehravace, v kterych si filmy prehravam. Nyni jsem ale zjistila, ze diky tomu se mi neprehravaji nektera videa na internetu (i-vysilani na ČT apod.) A napise mi to: Firefox prestal pracovat. Hledani reseni problemu.  Tak nevim, co mam delat. Zda se pokusit nainstalizovat WMP znova..? Dodavam., ze jsem mela stazeny i nejaky kodeky, takze uz vazne nevim,  v cem by mohl byt problem... Dekuji za radu..

Přihlašovací údaje
Přidání názoru
Přispět:
Povolené značky XHTML: abbr, acronym, address, a, blockquote, big, br, cite, code, dd, del, dfn, div, dl, dt, em, hr, ins, img, kbd, li, ol, p, pre, q, samp, small, span, strong, sub, sup, tt, u, ul, var.
Ochrana proti spamovacím robotům. Odpovězte prosím na následující otázku: Jaký je letos rok?

Aktuální recenze a tipy        

Další...
Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware. Naše uživatele chrání Clam AntiVirus. Clam AntiVirus