Hlavní navigace

Zahradní policie 1

Zábavná logická hra z vaší zahrádky.
2.5

Pro hodnocení programu se prosím nejprve přihlaste

Staženo
448 ×

Sotva vysvitlo první jarní sluníčko, začaly vystrkovat své hlavičky první jarní květiny. S příchodem jara se však také přemnožili snad všichni nebezpeční škůdci. Začali nemilosrdně napadat a požírat všechny rostliny. Jejich útoky byly tak veliké, že bylo nutné povolat jednotky zahradní policie. Kdo jim bude velet? Budete to vy? Staňte se zachráncem rostlinné říše! Ubraňte svůj záhonek před nájezdy lezoucích i létajících brouků! ZÁBAVNÁ LOGICKÁ HRA Z VAŠÍ ZAHRÁDKY Jako každý rok musíte uchránit vaše cenné záhony před dotěrnými nájezdníky z hmyzí říše, kteří chtějí unést nebo zničit vaše bezbranné rostlinky.

Letos vás však čeká opravdu tuhý boj, protože se ve vašem revíru přemnožila snad všechna hmyzí havěť. A páchá nebývalé škody na veškerém zahradním porostu. Vy, jako velitel zahradní policie, máte za úkol ochránit svěřené záhony před těmito miniaturními darmožrouty. Na obranu máte k dispozici několik druhů bojových rostlinek. Vaším cílem je rozmístit jednotky po bojišti tak, abyste dokázali odolat nájezdům nepřátel. Ti na vás útočí vždy v několika vlnách. V každé úrovni budete muset zvolit jinou strategii.

Budete se muset ubránit masivnímu pozemnímu útoku housenek. Následně váš záhon napadne letka včel. Svou obranu tak musíte umět vždy přizpůsobit dané situaci. V jednotlivých úrovních můžete získat také trampolíny, které odpálí nepřátelského brouka pryč z hrací plochy. Budete mít nástražné miny, jež dovedou zahubit celé zástupy nepřátel. Po zničení určitého brouka z něj může vypadnout diamant či jiný herní prvek, který vám pomůže při hře. Proto musíte vše dopředu plánovat a pečlivě zvážit každý sebemenší krok. Jste na tento nelehký úkol připraveni? Vydejte se bránit vaší zahrádku před nezvanými návštěvníky!

Čeká na vás:

  • 30 úrovní
  • 3 stupně obtížnosti
  • Přes 50 druhů bojových jednotek
  • Trofeje za splnění cílů
  • Extra silní bossové
Zobrazit více

Stáhnout zdarma Zkontrolováno antivirem s vylepšením od  Stáhnout zdarma Zkontrolováno antivirem Poptat plnou verzi na SW.cz

Aktualizace programu 24. 8. 2012 Antivirová kontrola Dnes 3:46

Program pravděpodobně spustíte na tomto počítači

chci si vybrat jiné parametry

Sdílet program

Oznámit potíže s programem

Program nejde stáhnout, má chybný popis nebo víte o novější verzi? Dejte nám o tom vědět. Velice Děkujeme za Vaše podněty.

TIP: Stahují se vám programy pomalu? Změřte si rychlost svého internetového připojení.