Avast Free Antivirus

Názor na software Avast Free Antivirus

• 31. 10. 2017 10:17

kulik (neregistrovaný)

Právě se mi "něžně" připomněla automatická aktualizace Avastu - žádné "letošní končí, objednejte si", ale rovnou odešly peníze z účtu (což člověk dovolí při zapnutí "služby" automatického prodloužení. Nejdřív mě vytočilo, že jsem s touhle útratou nepočítala. Pak to, že jsem zjistila, že z jakéhosi důvodu platím 2x víc, než mi nabízelo okno k ruční objednávce nového zboží. A nakonec jsem se nemohla dohledat aktivačního kodu... Po hodině rozčilování nakonec pomohlo otevřít znovu objednávku a nápovědu a podle ní si nechat opětovně zaslat licenční soubor k příslušné objednávce - "textový" dokument přiletěl obratem a program v počítači ho zchroustal v minutě. Tváří se to teď OK. Na příště mám automatickou aktivaci zrušenou - až se v listopadu 2018 začne můj dneska aktivovaný Avast hlásit o prodloužení, buď si ručně koupím licenci novou (výrazně levnější, ten rozdíl pořád nechápu... :-/ ) a nebo se podívám po službách sousedů. Ale protože tu automaticky odeslanou tisícovku už bych z nich asi nevykopala, tak mám aspoň na příštích 12 měsíců, doufám, pokoj. Kromě těch aktualizačních tanečků jsem jinak spokojená.

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware.