Библиска поука - Slunečnice.cz Hlavní navigace

 Библиска поука 1.1

Pro hodnocení programu se prosím nejprve přihlaste

Staženo 0 ×
Zdarma

Sdílet

"Сaботнo Библиска поука" е апликација, која ви овозможува да ги читате поуките преку вашиот мобилен телефон.

Апликацијата ви овозможува додека проучувате да ставате белешки или коментари. Истите се запаметуваат и подоцна можат да се користат во дискуцијата за време на Саботното училиште.

За да се преземе избраната поука, апликацијата користи минимална количина на информација. Откако веќе сте презеле поуката истата ќе имате можност да ја прегледувате и без интернет врска.

Поуките се изградени врз основа на Библијата и имаат за цел да го охрабрат читателот да најде свежо, длабоко и подобро разбирање на Библијата. Потонете во Библијата и израстете во вашата вера.

Издава: ХАЦ Македонија
При проблеми и предлози сврзани со апликацијата, ве молиме испратете соопштение преку менито „Подесувања“.

ХАЦ Македонија: http://www.adventisti.mk/
Zobrazit více

Pro hodnocení programu se prosím nejprve přihlaste

Staženo
0 ×

TIP: Stahují se vám programy pomalu? Změřte si rychlost svého internetového připojení.