Hlavní navigace

Formix SE - formuláře, tiskopisy, dokumenty, vizitky, štítky HOME Free 10.01

Názor na software Formix SE - formuláře, tiskopisy, dokumenty, vizitky, štítky HOME Free

  • 20. 3. 2014 12:33

    Tereza (neregistrovaný)

    Od pana Roubce znám též program Fitlinie. Nějakou dobu jsem v něm pracovala a bylo to opravdu ale opravdu velice za trest.Vím, že není takový problém některé věci naprogramovat jinak, o něco lépe a pokud je programátor schopný, tak třeba dát i možnost propojení databáze s volně přístupnou uživatelskou databází z internetu (např. www.kaloricketabulky.cz). 

    Když jsem nainstalovala zkušební verzi tohoto programu na tvorbu vizitek, zjistila jsem, že v této omezené verzi si nelze vyzkoušet téměř nic, dokonce to uživatele mate i oknem pro zadání registračních údajů bez checkboxu nebo buttonu s možností "free verze" - uživatel je zmaten a musí se sám dovtípit, že stačí toto okno ignorovat a zavřít. Pokud stahuji "zkušební verzi", očekávám, že se podle toho program bude chovat. 

    Osobně nemám důvěru v programátora, který nedovede naprogramovanou aplikaci takzvaně "očistit". Záplaty vydávané v aktualizacích mažou i to, co bylo čirou náhodou správně. Vím, že nikdo není neomylný, ale možná by nebylo od věci spolupracovat při tvorbě programů s odborníkem daného odvětví - a to intenzivně (např. s výživovým poradcem, atd.). Dobrý, čistý a funkční program si bude více lidí kupovat - já osobně bych do toho klidně šla a ostatní kolegyně také. 

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware.