Hlavní navigace

iTV - televizní program 1.7.775

Názor na software iTV - televizní program

  • 28. 7. 2009 8:54

    Karel60 (neregistrovaný)

    Nechci s Vámi polemizovat, ale tv.sms.cz je zdarma. Jedná se totiž o webovou stránku s programem TV, nikoliv program. Program, který máte na mysli se jmenuje 365dniNET a býval zcela freeware. Dnes máte možnost si ho na 3 měsíce plně po volné registraci vyzkoušet, za další používání musíte platit 99 Kč na půl roku. Jistě se najdou "vyčůránci", kteří se každé 3 měsíce registrují pod jiným jménem a heslem, ale jistě jen do doby než se autor naštve a tuto možnost zruší.

    Neznám iTV a používal jsem 365dni od doby jeho vzniku a byl jsem spokojený i jsem si zaplatil registraci na jeden rok, ale dále jsem tak neučinil. Důvody jsou dva:

    1) Program využívá pro zobrazení TV pořadů prohlížeč Internet Exploer a to bez ohledu na to, zda máte jako defaultně nastaven jiný prohlížeč, např. FF. Zjistil jsem to v okamžiku, kdy jsem odstranil z PC IE6. Místo přehledného zobrazení TV programů, s barevně rozlišenými stanicemi máte na obrazovce "rozsypaný čaj". Po opětovné instalaci IE6 byl program v pořádku, jenže já IE na PC nechci!

    2) Malwarebytes' Anti-Malware hlásí v programu nebezpečný kód Rogue.MalwareSweeper a a-Squared 4.5, vir Virus.Win32.Virut!IK. Pro jistotu jsem 365dniNET.exe poslal na kontrolu EMSI Software a ti mi přítomnost škodlivého kódu v programu potvrdili. Takový program raději nebrat.

    3) Navíc i když vypnete načítání programů kin a divadel, stejně Vám "zasviní" adresář Document and Settings\Admin\Data\Data aplikaci\365dni\pictures\*.jpg spoustou nechtěných obrázků.

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware.