Kuizi Islam SHQIP - Slunečnice.cz Hlavní navigace

 Kuizi Islam SHQIP 1.26

Pro hodnocení programu se prosím nejprve přihlaste

Staženo 1 ×
Zdarma

Sdílet

Kuizi Islam është nje aplikacion me pyetje nga feja islame, ku për secilen pyetje janë gjithsej
4 alternativa me vetëm një alternativë të saktë.Kuzi përmban pesëmbëdhjetë pyetje përgjatë një rundi dhe pyetjet janë të kategorizuara duke filluar në fillim nga më të lehtat deri tek më të vështira.
Kemi vendosur kohë matësin për çdo përgjigjie ku në pesë (5) pyetjet e para koha e caktuar është pesëmbëdhjetë (15) sekonda,nga pyetja e gjashtë (6) deri tek pyetja e dhjetë (10) koha zgjatet në njëzet (20) sekonda dhe pesë (5) pyetjet e fundit kanë kohëzgjatje prej tridhjetë (30) sekondash.
Kuizi përmbanë dy (2) ndihma siq janë: "50/50" ku heqë dy (2) alternativa nga katër (4) të mundshme dhe
ndihma tjetër "5s+" ku ju mundëson ti keni dhe 5 sekonda të tjerë shtesë.
Ndihmën "50/50" mund ta përdorni vetëm një herë përgjatë një rundi dhe
ndihmen "5s+" mund ta përdorni për çdo 5 përgjigjie të sakta.


* Pyetjet rifreskohen kohë pas kohe.


Kuizi Islam përmbanë këto veçoqrijë:

- Dizajn unik dhe të thjeshtë.
- Mundësija për të ndjekur Mekën dhe Medinën LIVE.
- Hutbeja e Lamtumirës nha Muhamedit SAVS.
- Udhëzimet mbi përdorimin e Kuizit.
- Mundësinë për të pranuar njoftime rreth aplikacionit.
- Mundësinë për të pranuar njoftime në qoftë se aplikacioni përditësohet.
- Mundësinë për ta shpërndarë me shoqërinë dhe facebook.
- Mbështetja e të gjitha smartëfonëve dhe tabletave.
- Mbështetja e ekraneve të të gjitha llojeve me madhësij të ndryshëm dhe kualitet të lartë.
Zobrazit více

Pro hodnocení programu se prosím nejprve přihlaste

Staženo
1 ×

TIP: Stahují se vám programy pomalu? Změřte si rychlost svého internetového připojení.