Hlavní navigace

 PDFCreator 5.2.1

Názor na software PDFCreator

  • 22. 11. 2005 21:13

    Josef Micka (neregistrovaný)
    i kdyz je to stara zalezitost, domnivam se, ze autorovi prispevku slo o chovani wordu pri zmene tiskarny.
    Word jak znamo pri kazde zmene tiskarny preformatuje dokument. jelikoz LaserJet, ktery emuluje PDF creator, ma jine okraj, nez Star, ktery pouziva autor prispevku, dojde pri zmene tiskarny k "rozhozeni" dokumentu (muzete sam vyzkouset, napiste dokument s nastavenou tiskarnou laserjet, se standardnimi parametry, a pak si prepnete tiskarnu na jehlickovou, napr. nejaky epson).
    je to klasicky problem office. proto by bylo dobre, kdyby PDFcreator mel moznost nastaveni emulace libovolne tiskarny (cili nastavim si, ze emuluje moji tiskarnu, a pak mi word dokument nerozhodi, jelikoz parametry stranky budou pro moji lokalni tiskarnu i pro pdfcreator stejne).
    samozrejme ze toto se da "obejit" zvetsenim okraju ve wordovskem dokumentu, ale otazka zni, kdo pise s okraji 2,5 cm na kazde strane (jistota je jistota, nektere ovladace tiskaren maji standardne okraje nastavene az 2cm vlevo a vpravo).
    vyse zminenou funkci umoznuje napriklad fineprint pdf factory, ktera v "profi" verzi je placena, jinak zdarma, ale pridava do zapati svuj podpis, coz se nekterym lidem nelibi.

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware.